Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Eğitim
  4. »
  5. ÖSYM Sınav Giriş Belgeleri 17 Ekim’de Yayımlanacak

ÖSYM Sınav Giriş Belgeleri 17 Ekim’de Yayımlanacak

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınav Giriş Belgesi ‘ni 17 Ekim 2024 tarihinde saat 14.00’ten itibaren edinebilecekler. Bu belgeye ÖSYM ‘nin resmi internet adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile erişilebilecek.

Sınav Giriş Belgeleri Resmi İnternet Adresinden Erişilecek

ÖSYM , adayların sınav tarihinde girecekleri yer bilgisini öğrenmeleri için 17 Ekim 2024 tarihinde saat 14.00 itibariyle Sınav Giriş Belgeleri ‘ni yayımlayacak. Adaylar, bu belgelere ÖSYM ‘nin resmi internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numarası ve trbet slot aday şifresi ile erişebilecekler. Sınav giriş belgelerinde adayların sınava girecekleri tarih, saat ve yer bilgileri yer alacak.

Sınava Giriş Belgeleri Nasıl Edinilecek?

ÖSYM tarafından yayımlanan açıklamaya göre, adaylar sınav giriş belgelerine 17 Ekim 2024 tarihinden itibaren erişebilecekler. Belgeye erişmek için adayların ÖSYM ‘nin resmi internet sitesine giriş yaparak T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile sisteme giriş yapmaları gerekecek. Ardından sınav giriş belgeleri ekranda görüntülenebilecek ve adaylar bu belgeleri diledikleri gibi yazdırabilecekler.

İlgili Yazılar