Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyum İçin Miting Düzenledi

Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyum İçin Miting Düzenledi

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Karşıyaka Taraftarları Yeniden Stadyum İnşası İstiyor

Karşıyaka ilçesindeki futbolseverler, on yıl önce yıkılan eski stadın yeniden inşası talebiyle bir araya geldi. Türkiye’nin ilk taraftar mitingine imza atan Karşıyaka taraftarları, stadyum ve Yalı Tesisleri alanında toplanarak, yeniden yapılmasını istedikleri stadyum için meşaleler yakıp, sloganlarla taleplerini dile getirdi.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı’nın Konuşması

Etkinlikte Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, kulübün topluma katkılarını vurgulayarak, “Burada İzmir’in bütün önde gelenleri, büyükleri, sevenleri bize destek olmalı ve Karşıyaka artık stadını geri almalı. Bunun için sizlere büyük iş düşüyor. İnşallah hep beraber bunu başaracağız.” dedi. Başkan Ergüllü, kulübün ve taraftarların ortak amacını net bir şekilde ortaya koydu.

Taraftarlar Kararlılıkla Taleplerini Sürdürecek

Karşıyaka sporcuları da etkinlikte stadyumun önemini vurgulayarak, talepleri karşılanana kadar eylemlerini sürdüreceklerini belirttiler. Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı, yıllardır süren mücadelelerine rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını, ancak amacın yalnızca stadyumu geri kazanmak olduğunu dile getirdi.

Geniş Katılım ve Destek

Etkinliğe siyasi parti temsilcileri, yerel yöneticiler, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı. CHP ve İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları Cemil Tugay ve Ümit Özlale, AK Parti ve İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayları İsmail Çiftçioğlu ve Yetkin Hafızoğlu da Karşıyaka’nın stadyum talebine desteklerini gösterdiler.

İlgili Yazılar