Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Kalın Haber Kalın Haber - - 1 dk okuma süresi

Gisdol: “Kasımpaşa Maçına Kötü Başladık”

Yılport Samsunspor’un teknik direktörü Markus Gisdol, Kasımpaşa’ya 1-0 yenildikleri maçın ardından basın toplantısında konuştu. Gisdol, maça kötü başladıklarını belirterek, “Rakibimize karşı burada oynamanın, puan almanın zor olduğunu biliyorduk. Maça kötü başladık, çok basit bir gol yedik.” dedi.

Gisdol: “Gol Atmayı Unuttuk”

Gisdol, maçın başında iyi performans gösteremediklerini ancak 30. dakikadan sonra daha iyi oynamaya başladıklarını ifade etti. “Son paslarda ve vuruşlarda iyi değildik. Gol atmayı unuttuk.” diyen Gisdol, takımının performansının kötü olmadığını, sadece gol eksikliği yaşadıklarını belirtti.

Gisdol: “Takımıma Kesinlikle Güveniyorum”

Beş maçtır kazanamamalarının hatırlatılması üzerine Gisdol, “Oynadığımız maçlarda kötü oynamadık. Bu maçta Kasımpaşa gibi bir rakibe karşı oynadık. Performansımız çok kötü değildi, sadece gol eksikti.” diyerek, takımına güvendiğini ve başarılı olacaklarına inandığını dile getirdi. Deplasmanda kötü sonuçlar almaları hakkında da çalışmalarına devam edeceklerini ve iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

İlgili Yazılar