Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Derbi Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Derbi Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

İsmail Kartal: “Beşiktaş Maçına En İyi Şekilde Hazırlandık”

Fenerbahçe’nin teknik direktörü İsmail Kartal, Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş’ı derbi mücadelesinde konuk edecekleri maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Kartal, sözlerine derbiyi değerlendirerek başladı ve şunları söyledi: “Bugün Beşiktaş derbi maçı… Bu tip derbiler her zaman büyük camialar adına tarihte yerini alabilecek maçlar olduğu için önemli bir yer tutar. Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlandık. Takım dinlenmiş ve güzel şekilde hazırlandı. Eksiğimiz yok, dün akşam Fenerbahçe ailesi olarak yemek yedik. Bu akşam taraftarımızın önünde iyi futbolla kazanmak istiyoruz.”

Açıklamalarına Devam Etti: Kadroya Alınmayan İsimler Hakkında Yorum Yapmayacağım

İsmail Kartal, maç öncesi kadroya alınmayan Miha Zajc, Serdar Aziz ve Leonardo Bonucci gibi isimlerle ilgili ise şu ifadeleri kullandı: “Derbi kadrosuna almadığımız isimlerle ilgili herhangi bir açıklama yapmayacağım.

Fenerbahçe taraftarı, teknik direktör İsmail Kartal önderliğindeki takımın derbide göstereceği performansı heyecanla bekliyor. Beşiktaş ile oynanacak olan zorlu mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla takip edilecek.

İlgili Yazılar