Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Esenyurt’ta Kalite ve Uygun Fiyatlı Aküler

Esenyurt’ta Kalite ve Uygun Fiyatlı Aküler

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

İlke Akü, Esenyurt bölgesinde faaliyet gösteren bir akü satış mağazası olarak, kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veriyor. Her tür ihtiyaca uygun aküler sunan İlke Akü, müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmanın yanı sıra, ücretsiz montaj ve yol yardımı gibi hizmetlerle de öne çıkıyor.

Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Aküler

İlke Akü, Esenyurt ve çevresinde araç sahiplerinin ihtiyaçlarına uygun Esenyurt kaliteli akü sunuyor. Uygun fiyat politikasıyla dikkat çeken firma, müşterilerine ekonomik çözümler sunarken kaliteden ödün vermiyor. Hem ticari araçlar için hem de bireysel kullanıma yönelik aküler, geniş ürün yelpazesi içerisinde yer alıyor.

Profesyonel Hizmet ve Ücretsiz Montaj

İlke Akü, tecrübeli personeli ve modern ekipmanlarıyla müşterilerine profesyonel bir hizmet sunuyor. Satın alınan akülerin montajı, uzman ekipler tarafından ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Bu sayede müşteriler, satın aldıkları ürünü güvenle kullanmaya başlayabiliyorlar.

Yol Yardımı ve Müşteri Memnuniyeti

İlke Akü, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor. Satış sonrası destek hizmetleri kapsamında yol yardımı hizmeti sunan firma, müşterilerinin her türlü sorununda yanlarında olmayı hedefliyor. Bu sayede müşteriler, araçlarıyla ilgili yaşadıkları sorunları hızlı ve etkili bir şekilde çözebiliyorlar. İlke Akü, Esenyurt Fatih Sanayi Sitesi’nde bulunuyor ve çevre ilçelere hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına geniş bir servis ağına sahip. Ayrıca Türkiye geneline kargo ile akü gönderimi de yaparak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Ucuz, kaliteli ve güvenilir aküler için tercih edebileceğiniz İlke Akü, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla araç sahiplerinin güvenini kazanmaya devam ediyor. Daha fazla bilgi için https://www.ilkeaku.net/esenyurt/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar