Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Çaykur Rizespor, Bitexen Antalyaspor’u 3-0 Mağlup Etti

Çaykur Rizespor, Bitexen Antalyaspor’u 3-0 Mağlup Etti

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut’tan Maç Değerlendirmesi

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Bitexen Antalyaspor’u 3-0 yenerek net bir galibiyet aldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Rizespor’un teknik direktörü İlhan Palut, takımının performansını değerlendirdi.

Palut: “Beklediğimiz Kadar Pozisyona Girdik”

İlhan Palut, “Beklediğimiz kadar pozisyona girdik, üç gol attık, net bir galibiyet oldu.” dedi. Palut, karşılaştıkları takımın her maç çok sayıda pozisyon bulan güçlü bir ekip olduğunu belirtti. Maçın hareketli geçeceğini öngördüğünü dile getirdi.

Palut, “Baskımızı çözdüler, orta sahada bizi topun arkasına ittiler. Biz de topun arkasında kompakt bir şekilde oynamaya başladık. Kazandığımız top sonrasında güzel alanlar bulduk. Çok pozisyon bulduk, pas oyunu ile topu taşıdık.” şeklinde konuştu.

VAR Sistemiyle İlgili Yorumlar

İkinci golün pas oyununun bir örneği olduğunu vurgulayan Palut, ofansif ve defansif anlamda takımının başarılı olduğunu belirtti. Gol yemeden maçı tamamlamanın değerli olduğunu ekledi.

VAR sistemiyle ilgili tartışmalara da değinen Palut, bazı maçlarda yabancı hakemlerin VAR hakemliği yapmasının gündeme geldiğini ifade etti. Türk hakemlerin bu görevi başarabileceğini belirten Palut, “Sahada mutlaka hatalar olur ama keşke VAR’da daha dikkatli olabilseydik.” dedi.

Avrupa kupalarına katılma ihtimali hakkında konuşan Palut, bu konuda henüz erken olduğunu belirtti.

İlgili Yazılar