Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Tatil Dönüşünde Trafik Durumu

Tatil Dönüşünde Trafik Durumu

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Bolu Geçişi ve Çevresindeki Trafik Durumu

Bolu otoyolu İstanbul istikametinde; Gerede, Dörtdivan, Yeniçağa, Köroğlu rampaları, Rüzgarlı, Dağkent, Abant Kavşağı, Elmalık ve Bolu Dağı Tüneli mevkilerinde akıcı yoğunluk yaşanıyor. Gerede-Karadeniz bağlantı yolu ise hasarlı trafik kazaları nedeniyle zaman zaman ulaşım aksıyor. Ankara istikameti ve D-100 kara yolunda yoğunluk bulunmuyor.

Ankara İstikameti ve D-100 Kara Yolu

Ankara istikameti ve D-100 kara yolunda yoğunluk görülmüyor. İstanbul istikametine gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlar hariç, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmiyor. Kaynaşlı ile Düzce gişeleri arasında trafik akıcı ilerliyor.

İstanbul-İzmir Yolu Durumu

Osmangazi Köprüsü‘nü kullanmak isteyen tatilciler, otoyol ve Hersek Gişeleri’nde zaman zaman yoğunluk oluşturuyor. Osmangazi Köprüsü’nden bugüne kadar 835 bin 128 aracın geçtiği belirtilirken, 13 Nisan’da 117 bin 537 araç geçişiyle rekor kırıldığı bildirildi. Trafik ekipleri önlemlerini artırarak olumsuzluk yaşanmaması için sürücülere uyarılarda bulunuyor.

Kırıkkale ve Tekirdağ Yollarında Durum

Ramazan Bayramı tatili için memleketlerine giden vatandaşlar Kırıkkale’de uzun araç kuyruğu oluşturdu. Kırıkkale-Ankara ve Kırıkkale-Samsun kara yollarında yoğunluk sebebiyle sürücüler güçlükle ilerlerken, polis ekipleri ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Tekirdağ-İstanbul yolunda ise Yenice, Yeniçiftlik, Beyazköy, Üniversite ve Kumbağ mevkilerinde zaman zaman yoğunluk meydana geliyor. Ulaşımın aksamaması için polis ve jandarma ekipleri sürücüleri uyarıyor.

İlgili Yazılar