Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sosyal Medya Uzmanı Emirkan Özçelik Kimdir

Sosyal Medya Uzmanı Emirkan Özçelik Kimdir

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Emirkan Özçelik hakkında merak edilen çokça konu mevcuttur. Hangi müzik türünü sever, neler yapar, hobileri nelerdir gibi pek çok konu vardır. Bunlara gelecek olursak Emirkan Özçelik İstanbul’da 18 Ekimde dünyaya gelmiştir. Oldukça küçük yaşlarda uzun süreler bilgisayar başında vakit geçirmeyi kendine bir yol olarak almış ve sosyal medya yönetimi üzerine uzman olmuştur.

Pek çok alanda kendini geliştiren Emirkan Özçelik müzik dünyasına da adımını 3M1RK4N adlı sanatçı ismi ile bir single çıkartarak atmıştır. İlk şarkısını da 14 yaşında yapmıştır. Kendini geliştiren bir genç yetenek olarak karşımıza Emirkan Özçelik internet sitelerinin pek çok platformunda başarı ile karşımıza çıkmaktadır. Genç yaşta bu kadar başarı ancak disiplin ile gerçekleşebilecektir.

Sosyal Medya Uzmanı Emirkan Özçelik Merak Edilen Hobileri

İnternet kanallarında sıklıkla adından söz ettiren Emirkan Özçelik yaptığı işler ile hep gündemdedir. Gündemde olmasının sebebi kendi emekleri ve başarılı olarak yaptığı işlerdir. Ancak hakkında merak edilenler ile ilgili de pek çok haber çıkmaktadır.

Emirkan Özçelik’in en büyük hobisi işi olmakla beraber müzik, spor ve bilgisayar oyunları da hobileri arasında yer almaktadır. Müzik alanı olarak en çok rap kategorisi üzerine beğenileri mevcut olmakla beraber spor dalında da fitness yapmayı hiç ihmal etmemiştir.  Elliden fazla kurgu ve montaj hizmeti de sunmuş olan Emirkan Özçelik sıklıkla her konuda disiplin gösterdiği için başarılı olmuştur.

Resmî İnstagram hesabı:

https://www.instagram.com/emirkanozcelik/

Resmî spotify hesabı:

İlgili Yazılar