Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. RMFTEK Elektronik Ürünler ve Sistemler A.Ş.

RMFTEK Elektronik Ürünler ve Sistemler A.Ş.

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi

RMFTEK Elektronik Ürünler ve Sistemler A.Ş. endüstriyel elektronik ürünler üreten bir firmadır. Alanında uzman olan çalışanları ile uzun yıllardır hizmet vermektedir. Elektronik ürün tedarikçileri için pazardaysanız, RMFTEK Elektronik Ürünler ve Sistemler A.Ş.’ye (RMFTEK) göz atmalısınız. Şirket diğer elektronik ürünlerde uzmanlaşmıştır.

RMFTEK Elektronik Ürünler ve Sistemler, elektronik ürünler pazarındaki tedarikçilerden biridir. Ticaret raporu, pazar analizi, ticaret ortakları, ticaret alanı ve liman istatistikleri hakkında ayrıntılı bilgi içerir. Ayrıca telefon numaraları, e-posta adresleri ve faks numaraları gibi iletişim bilgilerine de sahiptir. Endüstriyel uygulamalar için eksiksiz bir elektronik ürün yelpazesi sunar.

Elektronik Hacim Düzelticileri (EVC’ler) Üreticileri

EVC’ler olarak da bilinen Elektronik Hacim Düzelticiler, gaz basıncı, sıcaklık ve gaz bileşimine bağlı olarak gaz sayacından geçen gaz hacmini düzelten elektronik cihazlardır. RMFTEK EVC’ler güvenilir ve doğru sonuçlar sağlar. Doğruluğun kritik olduğu gaz ölçümü için mükemmel bir seçimdir.

Bu cihazlar genellikle pille çalışır, ancak bazıları elektrikle çalışır. Bu, kullanıcının ana pili anında değiştirmesine olanak tanır. Çoğu EVC, yüksek enerji yoğunluğuna sahip birincil pillerle çalıştırıldığından, güç kaynağı kullanımı kritiktir.

Fiyatlandırma

RMFTEK Elektronik Ürünlerinin fiyatlandırması piyasa talebine dayanmaktadır. Ülke, bölge ve tür için içe/dışa aktarma verileri kullanılarak hesaplanır. Ayrıca iletişim bilgilerine ve HS kodlarına dayanmaktadır. Rapor, uluslararası ticaret için istatistikler sağlar. Rapor ayrıca şirketin iletişim bilgilerini de içerir.

Ticaret verileri

RMFTEK Elektronik Ürünlerinin ihracat-ithalat trendleri ile ilgileniyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu kapsamlı ticaret raporu, dünyanın dört bir yanından RMFTEK Elektronik Ürünlerinin ithalat ve ihracatına ilişkin istatistiklerden oluşmaktadır. Veriler, HS kodlarına, tedarik edilen ülkelere, iletişim bilgilerine ve daha fazlasına göre ayrılmıştır.

BM Comtrade veritabanı yıllık olarak güncellenir ve 200’den fazla ülke için veri sağlar. İkili ticaret akışları, tarife dışı önlemler ve nakliye beyannameleri için verileri içerir. Veriler ayrıca ortak ülkeye ve EBOPS kategorisine göre de ayrılmıştır.

İletişim ve detaylı bilgi için; https://www.rmftek.com/ sitesini ziyaret ediniz.

 

İlgili Yazılar