Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Müzik Sektöründe Yer Alan Ege Bodur’un Başarıları

Müzik Sektöründe Yer Alan Ege Bodur’un Başarıları

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Ege Bodur sosyal medya uzmanı ve Seo uzmanı olarak karşımıza çıkan başarıl isimlerden birisi. Öğrencilik yıllarından başlayan bir serüven sonucunda bugün çok önemli alanlardan sosyal medya danışmanlığı yapıyor. Sahip olduğu enerjik yapısı ile dur durak bilmeyen Ege son günlerde müzik sektörüne atmış olduğu adımla artık daha çok tanınmaya başlıyor.

Aktif olarak çalıştığı piyasada ismini her zaman sıcak ve taze tutma hedefi ile sahip olduğu yetenekleri bir araya getirmek istiyor. Yine çocukluk yaşlardan beri içinde var olan müzik sevgisi bugün gelmiş olduğu başarılı noktada onun müziğe yönlenmesi için çok önemli bir tetikleyici oluyor. Ve müzik camiasına da adım atarak müzik piyasasının en önemli platformlarında en çok dinlenen müzikler arasına girmeyi başarıyor.

Ege Onun için keyif veren ve yapmaktan zevk aldığı her bir işi kendisi için bir avantajı dönüştürmeyi başarıyor. Neden olmasın düşüncesi onu her zaman ileriye taşıyor. Bu düşüncenin bir sonucu olarak bugün birçok dinleyiciye ulaştırmış olduğu yeni Single’ı büyük bir beğeni aldı. Spotify, Apple müzik ve Youtube gibi sosyal medyanın en etkin kullanılan müzik ağlarında ’Heart of the Pablo’’  Single’ı ile ben de varım diyor. Ailesinin de desteği ile bu camiada güzel yerlere gelecek olan Ege Bodur çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirtiyor.

Resmi İnstagram Linki:

https://www.instagram.com/egebodurr

Resmi Spotify Linki:

İlgili Yazılar