Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Leicester City Premier Lig’e Yükseldi!

Leicester City Premier Lig’e Yükseldi!

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Yunus Akgün’ün Formasını Giydiği Leicester City, Premier Lig’e Yükseldi

Milli futbolcu Yunus Akgün’ün formasını giydiği Leicester City, İngiltere Championship liginde büyük bir başarıya imza attı. Leeds United’ın, Championship liginin 42. haftasında Queens Park Rangers karşısında aldığı 4-0’lık mağlubiyet, Leicester’ın avantajını pekiştirdi.

Leicester City’nin Şampiyonluk Yolculuğu

Leeds United’ın gerilemesiyle birlikte Leicester City, Premier Lig’e yükselmeyi garantiledi. Leicester, en yakın rakibi Leeds United’ı dört puan geride bırakarak zirveye oturdu. Ipswich Town’un ise Leicester’ı geçme ihtimali bulunuyor ancak Leicester’ın sadece iki maçından dört puan alması şampiyonluğu garantilemek için yeterli olacak.

Leicester City’nin Yükselişi

Geçtiğimiz sezon düşüş yaşayan Leicester City, bu sezon üstün performansıyla Premier Lig’e geri dönüş yaptı. Enzo Maresca’nın takımın başına geçmesiyle birlikte Leicester, formunu toparlayarak liderliğe yükseldi. Şubat ayındaki galibiyetlerle formunu bulan Leicester, sezonun kritik dönemlerinde üstün bir performans sergiledi.

Gelecek Hedefler ve Zorluklar

Leicester City, gelecek sezon için puan silme cezası alabileceği bir döneme girmiş durumda. Ancak takım, başarılı performansının ödülünü Premier Lig’e yükselerek aldı. Preston North End ile yapacakları maçla sezonu tamamlayacak olan Leicester City, Premier Lig’e hazırlıklarını sürdürecek.

İlgili Yazılar