Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Wings for Life World Run Binlerce Katılımcıyla Tamamlandı

Wings for Life World Run Binlerce Katılımcıyla Tamamlandı

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

İstanbul Kuruçeşme ve Diğer Şehirlerde Düzenlenen Koşular

Omurilik felcinin tedavisine destek olmak amacıyla düzenlenen Wings for Life World Run, farklı şehirlerde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. İstanbul Kuruçeşme’de, Ankara, Isparta, Bursa, İzmir ve Mersin’de düzenlenen fiziksel koşularda kadınlar ve erkekler kategorilerinde yarışıldı.

Kadınlar Kategorisinde Kumsal Pınargözü Zafere Ulaştı

Kadınlar kategorisinde Kumsal Pınargözü, 32.91 km koşarak birinci oldu. İstanbul’da düzenlenen koşuda erkekler kategorisinde ise Yılmaz Tongül, 52.51 km mesafeyle zafere ulaştı. İstanbul’daki erkekler kategorisinde birinciliği ise 48.90 km ile Halil Yaşin elde etti.

Red Bull Sporcuları da Destek Verdi

Dünyanın dört bir yanında heyecanla beklenen iyilik koşusunda Red Bull sporcuları da İstanbul Kuruçeşme’de binlerce katılımcıyla birlikte koştu. İstanbul’da 1558 kişinin katıldığı fiziksel koşuya motor sporları alanında ülkemizi başarıyla temsil eden Red Bull sporcuları Deniz Öncü, Can Öncü, Bahattin Sofuoğlu, Ali Türkkan, Kübra Dağlı ve Bora Altıntaş katıldı. Ayrıca, kaykay disiplininde başarılı olan Berke Dikişçioğlu ise İzmir’de koşamayanlar için yarıştı.

Ödüllerini Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Semra Çetinkaya’nın takdim ettiği başarılı sporcular, omurilik felci tedavisi için yapılan araştırmalara destek olmanın gururunu yaşadılar.

İlgili Yazılar