Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Joker: Folie à Deux Filminin Devamı Geliyor: Lady Gaga ve Joaquin Phoenix Başrolde

Joker: Folie à Deux Filminin Devamı Geliyor: Lady Gaga ve Joaquin Phoenix Başrolde

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Harley Quinn ve Joker’in Delice Aşk Hikayesi Devam Ediyor

‘Joker: Folie à Deux’ adındaki Fransızca terim, iki kişinin paylaştığı ortak delilik anlamına geliyor. Bu kez, Batman’in en büyük düşmanı Joker ve gerçek kötülerin kraliçesi Harley Quinn’in hikayesi devam ediyor. Arthur Fleck’in (Joker) Arkham Asylum’da psikiyatristi Harley Quinn’e duyduğu aşkı izleyeceğiz.

Lady Gaga, Harley Quinn Rolünde Boy Gösterecek

Folie à Deux terimi, bir kişinin sanrılarının başka birine aktarılmasıyla görülen psikolojik bozukluğu ifade ediyor. Filmde, Arthur Fleck’in sanrılarını paylaşan bir Harley Quinn karakteriyle karşılaşabiliriz. Margot Robbie’nin yerine bu kez Lady Gaga’nın Harley Quinn’e hayat vereceği belirtiliyor.

Müzikal Ağırlıklı Joker Filmi Geliyor

Joker’in devam filmi, müzikal öğeler içerecek ancak tam anlamıyla bir müzikal olmayacak. Besteci Hildur Gudnadótti, filmde bolca müzik olacağını belirtiyor. İlk tanıtım görselleri, Hollywood’un klasik dönem müzikallerine gönderme yapıyor.

Joker’in Devam Filmi: Beklenmedik Başarı ve Yeni Maceralar

2019 yapımı Joker filmi, dünya çapında 1 milyar dolardan fazla gelir elde ederek büyük bir başarı elde etmişti. Joaquin Phoenix’e Oscar kazandıran film, beklenmedik bir şekilde devam filmini beraberinde getirdi. Phoenix’in yanı sıra Lady Gaga’nın da rol aldığı filmin fragmanı Nisan ayında yayınlanacak.

İlgili Yazılar