Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Jared Leto, Arjantin Konseri Sonrası Sosyal Medyada Gündemde

Jared Leto, Arjantin Konseri Sonrası Sosyal Medyada Gündemde

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Jared Leto, Arjantin’deki Konserinden Sonra Sosyal Medyada

‘Morbius’, ‘Gucci Ailesi (House of Gucci)’, ‘Bir Rüya için Ağıt (Requiem for a Dream)’ gibi ünlü yapımlarda rol alan Jared Leto, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile gündemde. Hem oyunculuk hem de müzisyenlik kariyerini sürdüren Leto, Arjantin’de verdiği konserin ardından çektiği video ile takipçilerini kendine hayran bıraktı. 52 yaşındaki Leto, konserine katılan hayranlarına teşekkür ederken, Arjantin bayrağını tutarken vücudunu ve karın kaslarını sergiledi.

Thirty Seconds to Mars ve Müzik Kariyeri

Jared Leto, kardeşi Shannon Leto ile birlikte altarnatif rock grubu Thirty Seconds to Mars’ta yer alıyor. 1998 yılında kurulan grup altı albüm yayınladı. Los Angeles merkezli müzik grubu, özellikle 2005 yılında yayınladıkları ‘A Beautiful Lie’ albümü ile dünya çapında tanınmaya başladı. Grup, neşeli canlı performansları ve konsept albümleri ile dikkat çekiyor. Jared Leto, müzik kariyerini oyunculuk çalışmalarıyla birlikte sürdürüyor.

Jared Leto’nun Sosyal Medya Paylaşımı

Jared Leto’nun Arjantin’deki konserine dair yaptığı paylaşım kısa sürede hayranlarından büyük beğeni topladı. Leto, Arjantin sevgisini dile getirdiği video ile hayranlarını memnun etmeyi başardı.

İlgili Yazılar