Kalın Haber

Doya Doya Moda kim elendi, kim gitti? 26 Şubat Doya Doya Moda’da elenen isim kim?
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Doya Doya Moda kim elendi, kim gitti? 26 Şubat Doya Doya Moda’da elenen isim kim?

Doya Doya Moda kim elendi, kim gitti? 26 Şubat Doya Doya Moda’da elenen isim kim?

- - 2 dk okuma süresi

26 Şubat 2021 Cuma günü Doya Doya Moda programında eleme heyecanı yaşandı. Ödülün sahibi olabilmek için mücadele eden yarışmacılar aynı zamanda bir ismin programa vedası ile arkadaşlarına veda etmiş oldu. İşte fenomen moda programında son durum ve eleme ile ilgili detaylar…

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? 26 ŞUBAT’TA ELENEN İSİM…

Hafta içerisinin son gününde programda veda yaşandı. Fenomen yarışmada mücadele veren isimler ödülün sahibi olmak için yarıştılar. Aynı zamanda en düşük puanı alan isimlerse programda kalabilmek için mücadele ettiler.

Haftanın toplamda en yüksek puanı alarak kolyenin sahibi olan yarışmacı 93 puanla Birben oldu.

Bu hafta yarışmadan elenen olmadı.

DOYA DOYA MODA ERKEKLER NEDEN YOK, NEDEN AYRILDI?

Doya Doya Moda yoluna kadın yarışmacılarla devam ediyor. 22 Şubat tarihli bölüm itibariyle 7 kadın yarışmacı ekranda performanslarını sergilemeye devam edecek. Yarışmadaki önemli değişikliği kısa süre önce Seray Sever açıklamıştı.

Son kez erkek yarışmacıları sahneye alan Seray Sever, yeni kararı şu sözlerle duyurdu “Programda erkek modasına dair çok şey konuştuk ve izleyicilerimiz sizden çok şey öğrendiler. Harika bir renktiniz programımızda. Pazartesi itibariyle 7 kız yarışmamızla programa devam ediyoruz.”

 

İlgili Yazılar