Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Cakıldaklar Kimdir?

Cakıldaklar Kimdir?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Cakıldaklar adını verdiğimiz grubumuzun aynı isimli YouTube kanalı ve instagram sayfamız bulunuyor. Oldukça eğlenceli videoların yer aldığı kanalımız dört kafadardan meydana geliyor. Kardeşler ve kuzenler olarak oluşturduğumuz kanalımızda eğlenceli kişiliğimizi herkesle paylaşmak istedik. Şu anda dördümüz de farklı sektörlerde çalışıyor olsak da bir araya gelerek videolarımızı çekmeye ve yayınlamaya devam ediyoruz.

Grubumuzun dört kişilik üyeleri arasında Doğukan Kuvvet, Batuhan Kuvvet, Mikail Eyüpoğlu ve Enes Eyüpoğlu yer alıyor. Hepimiz Avusturya’da dünyaya geldik ve hâlihazırda devam eden işlerimiz var. Fakat hem eğlenip hem de kendimizi tanıtabileceğimiz bir mecra olan Youtube ve instagram ile videolarımızı herkesle paylaşma imkânı buluyoruz.

Cakıldaklar Neler Yapıyor?

Cakıldaklar olarak başlayan bu yolculuğumuzun kolay başlamadığını belirtelim. Bir Youtuber olmak isteyen Doğukan’ın hayaliyle başlayan bu yolculukta hepimizin emeği, çabası ve emeli yer alıyor. Ekibimizin beyni olan Batuhan ise arka planda çalışan bir takım arkadaşımızdır.

Diğer ekip üyelerimiz olan Enes ve Mikail Eyüpoğlu ile birlikte çektiğimiz eğlenceli mizah, oyun, deney ve tepki videolarını yayınlıyoruz. En büyük hedeflerimizden bazıları dünyanın en büyük kaykayını yapmak, Türkiye’de bir ilk olacak bilim kurgu filmi çekmek ve yardıma muhtaç olanlar için bulunan ihtiyaç müesseselerine yardımcı olmaktır.  Siz de bizi takip ederek eğlenceli ve birbirinden komik videolarımızı izleyerek beğeni ve yorum atmayı unutmayın.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

İlgili Yazılar