Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Birbirinden Güzel Duvar Sticker Modelleri ile Ev Dekorasyonunda Farklı Stiller Oluşturun

Birbirinden Güzel Duvar Sticker Modelleri ile Ev Dekorasyonunda Farklı Stiller Oluşturun

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Duvar stickerları hoş görünümleri ile günümüzde ev dekorasyonunda tercih edilen ürünlerdir. Vintage ve pastel renkli olan modelleri salon ve oturma odası gibi alanlarda tercih edebilirsiniz. Düz ve pürüzsüz duvarlara uygulaması son derece kolaydır. Oldukça dayanıklı ve kaliteli olduğu için uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilirler.

Pastel renkli kelebek desenli modeller özellikle kız çocuk odası stickerları arasında en çok tercih edilen modellerden biridir. Dayanıklı olmasının yanında güzel görünümü ile de çocuklarınızın hoşuna gidecektir. Zaman içerisinde yıpranma ya da yırtılma gibi durumlarla karşılaşmazsınız. Duvarla bir bütün olarak göründüğü için son derece estetiktir. Farklı mekanlarda farklı desenlerdeki stickerları Piksel Sticker  sitesinden tercih edebilirsiniz.

Çocukların Seveceği Eğlenceli Duvar Stickerları

Kocaeli reklam ajansı duvar stickerları arasında kesilebilir kara tahta desenli olanlar en çok tercih edilen modellerden biridir. Bu ürünler çocuk odası, okul, ofis, mutfak gibi çeşitli alanlarda kullanılabilir. Çok amaçlı ürünlerdir. Farklı boyutlarda kesilip kullanıma uygundur. Kendinden yapışkanlı ürünler oldukları için uygulaması kolaydır. Temiz ve düz yüzeylerde kolay bir şekilde uygulanabilir. Silinebilen boya kalemleri ile kullanılabilirler.

Bohem detaylı sticker modelleri de en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. Adeta bir tablo görünümünde olan bu ürünler salon ve oturma odası gibi alanlarda tercih edilebilir. Duvara elle çizilmiş gibi sanatsal bir görünümü vardır. Piksel Sticker sitesi üzerinden farklı sticker modellerini alabilirisniz.

Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/pikselsticker

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/pikselgrafik/

İlgili Yazılar