Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ayna deyip geçmeyin, Ayna Merkezi klişeleri yıkıyor

Ayna deyip geçmeyin, Ayna Merkezi klişeleri yıkıyor

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Otuz yılı aşkın bir süredir ayna sektöründe faaliyet yürüten Ayna Merkezi’nin CEO’su Fatih Arslan, sektöre ilişkin açıklamalar yaptı. Artık dekorasyon sektörünün klişelerden uzak bilinenlerin dışında bir bir boyut kazandığını belirten Arslan, bunu yakalamak için de dünyayı takip etmek gerektiğini belirtti.

“Bizim Ayna Merkezi olarak bünyemizde istihdam ettiğimiz oldukça profesyonel bir tasarım kadromuz var. Bu kadro yapılanları tekrar etmek yerine Türkiye ve dünya çapında yapılan tasarım modellerini günbegün takip ediyor. Müşteri istek ve beklentilerine göre en güzel tasarım çalışmalarını ortaya koyuyor.” dedi.

Ayrıca ayna seçiminin, ayna boyutlandırılmasının ve ayna konumlandırılmasının büyük bir özen gerektirdiğini vurgulayan Arslan, süreci şöyle anlattı: “Ayna dileyenin dilediği yere alelade koyabileceği bir aksesuar değil. Bu nedenle aynanın konumlandırılacağı yeri ve burada kullanılacak aynanın boyutu çok önemlidir. Biz bu farkındalık ile ayna tasarımlarını yapmadan önce kullanım alanına ücretsiz bir keşif gerçekleştiriyoruz. Ve yakışmayacağını düşündüğümüz bir modeli kesinlikle yapmıyoruz.”

Sürecin kar elde etmek ve para kazanmaktan öte sanatsal bir yönü olduğuna inanan Fatih Arslan, bu nedenle de tasarımların oldukça estetik olmasına gayret ettiklerini belirtti. Bu gayret neticesinde son derece büyük beğeni topladığını ifade eden genç iş insanı, sosyal medya platformlarında ise ayna tasarımı yapan bir fenomen.

Fatih Arslan’ın sosyal medya hesapları:

https://www.instagram.com/byfatiharslan/

https://www.tiktok.com/@byfatiharsln

https://www.facebook.com/fatih.arslan.3914

İlgili Yazılar