Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. 42 SHOPPING MALL’DA EĞLENCE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

42 SHOPPING MALL’DA EĞLENCE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 6 dk okuma süresi

Özel lezzetleri ve müdavimleri olan mekanlarıyla iyi vakit geçirmek isteyenlerin Maslak’taki adresi 42 Shopping Mall, canlı performanslarıyla gündüzden geceye eğlencenin kalbi konumunda. 

 

Sonbaharda lezzetleriyle İstanbul’un öne çıkan mekanlarını keşfetmek ve kendini şehrin ritmine bırakmak isteyenleri tek bir çatı altında buluşturan 42 Shopping Mall, Ekim ayında da eğlence severler için dopdolu bir program sunuyor. Özel lezzetleri canlı performanslar eşliğinde tatmak isteyenlerin buluşma noktası olan 42 Shopping Mall, iş çıkışında dostlarla buluşmak isteyenler için müdavimleri olan mekanlarıyla fark yaratıyor. Akşam saatlerinde Maslak trafiğine takılmak yerine kahvenizi ya da içkinizi yudumlayarak günün yorgunluğunu atabileceğiniz özel mekanlarıyla 42 Shopping Mall, Maslak’ta keyifli vakit geçirmek için daima iyi fikirler sunuyor. Haftanın en az üç günü geç saatlere kadar süren eğlence, farklı canlı performanslarla bambaşka boyutlar kazanıyor.

 

Maslaklıların Buluşma Noktası: Barock

Sıradışı kokteylleriyle ünlenen, yemekleri ve müzikleriyle kendine has bir çizgiye sahip olan Barock Bar, gastropub mutfağıyla Maslak’ın buluşma noktaları arasında yer alıyor. Ekim ayı boyunca her Çarşamba, saat 21:30’da Kök Kadro grubunun canlı performansına ev sahipliği yapan Barock, iş çıkış saatleri başta olmak üzere günün hemen her anında Maslaklıları buluşturuyor. Barock Bar’ın Cuma ve Cumartesi akşamları ise artık başlı başına bir Maslak efsanesine dönüşmüş durumda. Eğlencenin dışında kalmamak için mekânın programlarını takip etmek artık Maslaklıların rutinleri arasında. Ferah ortamı ve yüksek tavanlarıyla dikkat çeken Barock, bar ve sahnenin dışında, açık havadaki bölümüyle de fark yaratıyor. Maslak’ın dinamik yüzünü temsil eden Barock, müdavimleri olan, ara sıra da gitseniz tanıdık yüzlerle karşılaştığınız “mahallenin pub”u olarak haklı bir üne sahip.

 

Gece Hayatının Kalbi: Fırın

Kendini müziğin ritmine kaptırmayı özleyenlerin heyecanla beklediği dans ve gece kulübü Fırın, uzun bir aradan sonra tekrar 42 Shopping Mall’ da kapılarını açtı. Fırınların günün ilk ışıklarında kepenklerini açmasından hareketle ismi Fırın konulan mekân, ilk olarak 2000 ile 2016 yılları arasında işletmeci Ömür Yarsuvat’ın Seyrantepe Oto Sanayi’deki Loft’unda eğlence tutkunlarını ağırlamış. Bugün ise eski ekipmanlarının bir kısmı, benzer ambiyansı ve ruhuyla konuklarını 42 Shopping Mall’da ağırlamaya başlamış. Ve kısa sürede tekrar bulunduğu bölgenin eğlencesinin merkezi haline gelmiş. Maslak’ta gece hayatının kalbinin attığı Fırın’da Ekim ayı boyunca Cuma günleri lokal DJ’ler ile Cumartesileri ise yabancı DJ’lerle müziğe ve eğlenceye doymak mümkün. Mekânda her gün, saat 19:00’dan itibaren kalabalık artarken müziğin sesi de yükselmeye başlıyor. Mekânın kulaktan kulağa yayılan efsanesinde ise müdavimlerince söylenen bir cümlenin etkisi büyük: “Fırın’da yaşanan Fırın’da kalır.”

 

Yeni Nesil Şehirli Balıkçı: Seafood Barba & Sushi

Artık bir İstanbul klasiği olan ve geçtiğimiz yıl mönüsüne sushi’yi de ekleyen Seafood Barba & Sushi, deniz ürünlerindeki 25 yılı aşkın deneyimi, yenilikçi menüsü, satın almadan sunuma kadar her aşamada titizlikle üstünde durduğu kalite standartlarıyla yeni nesil bir şehirli balıkçı. Mekânın alametifarikası ise deniz ürünleri, sushi ve İtalyan tarzı makarna ile pizza çeşitlerini tek bir çatı altında toplaması. Modern mutfağında İstanbul’un en güzel deniz ürünlerini kendine has bir konseptle sunan Seafood Barba & Sushi’de Karadeniz, Ege, Marmara ve Saroz Körfezi’nin en iyi balıklarını en lezzetli halleriyle tadabilirsiniz. Sağlıklı pişirme teknikleri ve sıradışı sunumlar ise mekânın ününü artıran özellikler arasında. Seafood Barba & Sushi, bu sezon yenilenen mönüsü dışında canlı performanslarıyla da dikkat çekici. Ekim ayı boyunca her Çarşamba, saat 17:00’dan itibaren DJ. Emrah Ekiz’in canlı performansına da ev sahipliği yapan Seafood Barba & Sushi’de, Cuma ve Cumartesi akşamları ise DJ. Bora Olmuş’un eğlence ve yabancı müziğin akışını yönettiği performanslara eşlik edebilirsiniz. 1990’lar ile 2000’lerin müzikleriyle Maslak akşamlarını renklendiren mekân, 42 Shopping Mall’un en sevilen adresleri arasında.

İlgili Yazılar