Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Thandie Newton, Wednesday Dizisinin İkinci Sezonunda Yer Alacak

Thandie Newton, Wednesday Dizisinin İkinci Sezonunda Yer Alacak

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

2022 yılında Netflix’te izleyicilerle buluşan Wednesday dizisi, Addams Ailesi’nin kızı Wednesday’e odaklanarak büyük bir ilgi toplamıştı. Jenna Ortega’nın başarılı performansıyla dikkat çeken dizi, ikinci sezonu için hazırlıklara başladı.

Thandie Newton İkinci Sezonda!

Wednesday dizisinin ikinci sezonunda, Emmy ödüllü oyuncu Thandie Newton da kadroya katıldı. Newton, gizemli bir karakteri canlandıracak ve çekimlerin nisan ayı sonunda İrlanda’da başlaması planlanıyor. Bu güzel haber, hayranlarını heyecanlandırdı.

Yeni Oyuncular ve Heyecan Verici Hikaye

Thandie Newton’a ek olarak, dizide Steve Buscemi’nin de yer alacağı duyuruldu. Wednesday’i canlandıran Jenna Ortega’ya Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Emma Myers, Isaac Ordonez, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Fred Armisen gibi isimler eşlik edecek. Yeni sezonun merakla beklenen hikayesi ve kadrosuyla izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacağı tahmin ediliyor.

Geçen yıl 12 Emmy Ödülü’ne aday gösterilen Wednesday dizisi, makyaj, kostüm ve tasarım gibi alanlarda da ödüller kazanmıştı. Charles Addams’ın yarattığı efsanevi Addams Ailesi, izleyicilere yeni bir soluk getirmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar