Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Yaz Aylarında Burun Estetiği Olur Mu?

Yaz Aylarında Burun Estetiği Olur Mu?

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Yaz aylarından birisinde yani sıcak havalarda burun estetiği yaptırıp yaptırmamanın ne kadar doğru olduğu önemli bir husus olarak karşımızda bulunuyor. Uzmanlar bu konuyla ilgili olarak bilimsel olarak açıklamalarını yapıyorlar.

Forumlarda yapılan araştırmalara göre ve bir takım bu ameliyatı daha önceden yaşamış bir takım kişilerin yazın burun estetiği yaptırmak noktasında olumsuz bir takım yorumları bulunmaktadır. Yazın ameliyat olmak neticesinde bir takım olumsuzlukların daha fazla ortaya çıkmakta olduğu belirtilmektedir. Fakat tüm uzmanlar bu durumun bir şehir efsanesi olduğunu belirtmekte fayda var. Kışın yapılan burun estetiği ile yazın yapılan burun estetiği arasında her hangi bir fark bulunmamaktadır.

Uzmanlar Ne Diyor?

Dikkat edilmesi gereken bir takım hususların bulunduğu ise doğrudur. Genel olarak burun estetiğinin yazın yapılmaması fikri tatil noktasında ortaya çıkmaktadır. Burun estetiğinin yapıldığı ilk ay havuza girilmesi uygun görülmemektedir. Yaz ayı ile birlikte bu şekilde bir tatil planlamakta olan bir kişinin yazın burun estetiği yaptırması bu açıdan sakıncalı olabilir. Bu konu dışında her hangi bir fark bulunamamaktadır. Estetiğin gerçekleştirildiği ay içerisinde havuz ve benzeri faaliyetlerde bulunmayacak olmanız durumunda yazın sorunsuz bir şekilde bu işlemi yaptırmanız mümkündür. Yani mevsimsel olarak bir sıkıntı veya sorun kesinlikle oluşmamaktadır. Toplum arasında söylenmekte olan yazın burun estetiği yapılmaz fikri bilimsel açıdan bir önem arz etmemektedir.

İlgili Yazılar