Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ünlü Künefeci İbrahim Usta Ankara Etlik’te Hizmete Başladı

Ünlü Künefeci İbrahim Usta Ankara Etlik’te Hizmete Başladı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

 

1980 yılından bu yana hizmet sunan Künefeci İbrahim Usta Ankara Etlik’te hizmet vermeye başladı. Birbirinden güzel lezzetlerini yalnızca Etlik bölgesinde ziyaretçileri ile buluşturuyor. Künefesinden dondurmasına, katmerinden dibek kahvesine kadar daha önce tatmadığınız tatları burada deneyebilirsiniz. Ankara’da nam salmış İbrahim Usta, 42 yıldır aynı lezzetle hizmet veriyor.

Firma Bir Anne Sevgisi Kadar Tatlı sloganı ile hizmet veriyor. Sunduğu hizmetler ile sloganını karşılıyor. Çünkü gerçekten bir annenin yapabileceği kadar lezzetli tatlılar ile ziyaretçilerini karşılıyor. Hüseyin Tungaç tarafından kurulan restoranın ustası da kendisidir. Usta, daha önce başka bir yerde tadamayacağınız lezzetler ile sizleri tanıştırıyor.

42 Yıldır Aynı Lezzet

42 yıl önce hizmet vermeye başlayan Künefeci İbrahim Usta ilk başladığı yıllardaki lezzeti hala günümüzde yaşatmaya devam ediyor. Lezzetinde hiçbir değişme olmadan ve kaliteden asla ödün vermeden ziyaretçilerini ağırlıyor. Yapılan tatlıların malzemeleri Gaziantep ve Şanlıurfa’dan geliyor. Böylece gerçek bir Antep lezzeti tatmış oluyorsunuz.

Restoranı ziyaret ettiğinizde tatlınızı yemeden önce çeşitli ikramlıklar ile karşılaşıyorsunuz. Bu da pek çok ziyaretçiyi memnun ediyor. Çay eşliğinde Antep fıstığı ve leblebi lezzetlerin ne kadar enfes olduğunu gösteriyor. Sunulan ikramlıklar tamamen ücretsiz olup, menü fiyatları da her bütçeye hitap ediyor. Kesme Antep dondurma tadabileceğiniz bir başka tatlıdır. Siz de bu lezzetleri tatmak için Künefeci İbrahim Usta’yı ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Emrah Mah Yavrukurt Sk. No:5A Keçiören/Ankara

Telefon: 0312 323 27 63 – 0554 500 27 63

İlgili Yazılar