Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Sarıkamış Rallisi’nde Heyecan Dorukta

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Sarıkamış Rallisi’nde Heyecan Dorukta

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Kars’ta Karla Kaplı Dağlarda Adrenalin Dolu Yarışlar

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Kars’ta düzenlenen Sarıkamış Rallisi’nde pilotlar, karla kaplı Dağlarda Harun Hayali, Mustafa Koç ve VST Tour etaplarında nefes kesen yarışlara imza attı.

Finiş Çizgisinde Heyecan Dorukta

Sarıkamış Rallisi’ni Parkur Racing ekibinden 18 yaşındaki Kerem Kazaz, Litvanyalı yardımcı pilotu Andris Malnieks ile birinci sırada tamamlarken, Castrol Ford Team Türkiye’den Ali Türkkan-Burak Erdener ikinci, GP Garage My Team’den Ümit Can Özdemir-Kutay Ertuğrul ekibi ise üçüncü oldu.

Ödül Töreninde Protokol Bir Araya Geldi

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar ve diğer il protokolü, dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti. Polat yaptığı konuşmada, “Sarıkamış Rallisi’nin kurumsal bir etkinlik haline gelmesini ve uluslararası bir yarışa dönüşmesini umut ediyorum.” dedi.

Bir İlk: Türkiye’nin İlk Kar Üzerindeki Rallisi

Sarıkamış Rallisi direktörü Emrah Çoban, yarışların 2000 metre rakımdaki ve karla kaplı zorlu parkurlarda gerçekleştiğini belirterek, “Pilotlar zorlu ve heyecan verici olduğunu ifade etti. 2025 yarışları için şimdiden planlamalara başlayacağız.” açıklamasını yaptı.

İlgili Yazılar