Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. tugradanismanlik.com

tugradanismanlik.com

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

 

Tuğra Danışmanlık uluslararası sektörde dev bir marka haline gelmek isteyen önemli bir işletmedir. Kanunlara ve yönetmeliklere uygun hareket eden bu işletme sayesinde pek çok kurum Avrupa standartlarına uygun belge almayı başarabilmiştir.

Tuğra Danışmanlık Kalite Politikası

Tuğra Danışmanlık tarafsızlık, %100 müşteri memnuniyeti ve devamlı yenilik ilkelerini esas alarak hareket etmektedir. Bu kapsamda hareket eden firma, müşterilerin beklentilerini karşılamayı esaslar. Bunun yanında firma çalışanları gizlilik ilkesiyle çalışır. Müşterilere ait olan bilgiler Tuğra Danışmanlıktan başka üçüncü bir kişiye kesinlikle aktarılmaz.

Tuğra Danışmanlık geliştirdiği belgelerin resmi sorumluluğunu sonuna kadar alır.

Tuğra Danışmanlık İptal ve İade Politikası

Tuğra Danışmanlık üzerinden alışveriş yapan kişiler iptal ve iade politikalarını detaylı olarak öğrenmek istiyor. Bu işletme üzerinde sözleşmeye dahil olan hizmetin alınmaması durumunda müşteriler 15 gün içerisinde işletmeden iade isteme hakkına sahiptir. Tuğra Danışmanlık yetkilileri gerekli kontrolleri sağladıktan sonra 7 gün içerisinde müşterinin hesabına ürün bedelini yatırır.

İptal ve iade koşulu için müşterilerden birtakım belgeler istenebilir.

Tuğra Danışmanlık Hizmetleri

Tuğra Danışmanlık yılların getirdiği birikimle hizmet eder. Bundan dolayı işletme üzerinden birçok farklı konuda hizmet alınabiliyor. Bu hizmetlerden bazıları:

  • TSE Belgesi
  • CE Belgesi
  • Kalite Yönetim Sistemi Belgesi
  • Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi

Detaylı bilgi almak isteyen bireyler günün her saati www.tugradanismanlik.com ‘a girerek verilen belgeleri ve bu belgelerin detaylarını öğrenebiliyor.

 

İlgili Yazılar