Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Finalde!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Finalde!

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Trabzonspor, Karagümrük’ü Eleyerek Finale Yükseldi

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Fatih Karagümrük’ü konuk ederek adını finale yazdırdı. İlk maçı 3-2 kazanan Trabzonspor, rövanşta rakibini 4-0 mağlup ederek finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu.

İkinci Yarıda Gol Şov

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, yarı final ikinci maçında büyük bir performans sergiledi. İlk yarıda fırsatları değerlendiremeyen Karagümrük’e karşı ikinci yarıda üst üste goller bulan bordo mavililer, farklı bir skorla finale yükseldi.

Onuachu’nun Golü ve Sakatlığı: Meunier’in 55. dakikada yaptığı ortayı iyi takip eden Onuachu, attığı golle takımını ateşledi ancak sakatlanarak oyundan çıktı.

Fountas ve Umut Bozok’un Performansı: 69. dakikada Fountas’ın golüyle farkı 2’ye çıkaran Trabzonspor, 73. dakikada Umut Bozok’un penaltıdan attığı golle skoru 3-0 yaptı. 77. dakikada ise Umut Bozok’un harika vuruşuyla fark 4’e çıktı.

Final Heyecanı 23 Mayıs’ta

Trabzonspor, toplamda 7-2’lik skorla finale yükseldi ve 23 Mayıs’ta oynanacak olan finalde Beşiktaş’ın rakibi oldu. Türkiye Futbol Federasyonu henüz finalin oynanacağı şehri açıklamadı.

İlgili Yazılar