Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Trabzonspor, Beşiktaş Mağlubiyetiyle 300 Hafta Sonra Aynı Durumu Yaşadı

Trabzonspor, Beşiktaş Mağlubiyetiyle 300 Hafta Sonra Aynı Durumu Yaşadı

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

2015-2016 Sezonundan Sonra İlk Kez 4 Maç Üst Üste Kaybetti

Trabzonspor, son olarak 2015-2016 sezonunun 5 ile 8. haftaları arasında üst üste 4 maç yenilmişti. Ancak, Beşiktaş karşısındaki mağlubiyetiyle bu kötü istatistiği 300 hafta sonra tekrarladı.

İkinci Yarıda En Kötü Performans Gösteren Takım

Trabzonspor, bu sezonun ikinci yarısında en kötü performansı sergileyen takım oldu. İkinci devre başında Bitexen Antalyaspor ile berabere kalan ve ardından oynadığı 4 maçı da kaybeden bordo-mavililer, beklentilerin çok uzağında kaldı. Bu dönemde sadece 1 puan toplayabilen Trabzonspor, ikinci yarıdaki en az puan toplayan takım oldu.

Üçüncülük Koltuğunu Kaybetti

Beşiktaş mağlubiyetiyle birlikte Trabzonspor, üçüncülük koltuğunu rakibine kaptırdı. Ligin 15. haftasında Beşiktaş’ı mağlup ederek üçüncü sıraya yükselen bordo-mavililer, 24. haftada tekrar Beşiktaş’a yenilerek 4. sıraya geriledi.

Yerel Basın Hakeme Tepkili

Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler, maçın hakemi Arda Kardeşler ve VAR hakemlerine tepki içeren başlıkları manşetlerine taşıdı. “Kuzey Ekspres” gazetesi “Kardeşler’in Dayanışması”, “Taka” gazetesi “Futbolun Katilleri”, “Karadeniz” gazetesi “Hakemler Kılıçtan Geçirdi”, “Sonnokta” gazetesi “Kardeşler ve VAR Trabzon’u Katlettiler”, “Günebakış” gazetesi ise “Var’ınız da Adaletiniz de Batsın” başlıklarıyla okuyucularının dikkatini çekti.

İlgili Yazılar