Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Torrent’e Güveniyor

Torrent’e Güveniyor

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

“Galatasaray gelecek şampiyonluk yarışında yer alacak”

Çek futbol adamı, sarı-kırmızılı ekibi takip ettiğini belirtti.

“Tüm maçları izleme fırsatı bulamıyorum ama bazen takip ediyorum. Her takım başarılı olduğu sezonların ardından böyle iyi olmayan dönemler geçirebilir. Takıma birçok yeni futbolcu katıldı, ayrıca en önemli oyunculardan Fernando Muslera sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemedi. Bu sezon Galatasaray için beklenildiği gibi geçmedi. Ancak Galatasaray’ın gelecek sezon toparlanacağını ve şampiyonluk yarışının içinde yer alacağını düşünüyorum.” 

Tomas Ujfalusi, 30 haftası geride kalan Süper Lig’de 38 puanla 15. sırada yer alan Galatasaray’ın küme düşme tehlikesi yaşayıp yaşamayacağına ilişkin bir soruya, “Galatasaray’ın küme düşmesi söz konusu olamaz.” cevabını verdi.

“Torrent, bu takıma kesinlikle kalite katacak”

Ujfalusi, Galatasaray’da Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent’in başarılı olacağını düşündüğünü kaydetti.

Tomas Ujfalusi, İspanyol teknik adam deneme bonusu hakkında bilgisi olduğunu aktardı.

“Torrent’i tanıyorum. Daha önce hangi kulüplerde çalıştığını biliyorum. Torrent’in yardımcısı Albert Riera ile de konuştum. Domenec Torrent’in bu takıma kesinlikle kalite katacağını düşünüyorum.” 

43 yaşındaki futbol adamı, sarı-kırmızılı ekipte forma giydiği dönemde beraber çalıştığı Fatih Terim ile yolların ayrılmasını da değerlendirdi.

İlgili Yazılar