Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Teyfik Karaboğa Hakkında

Teyfik Karaboğa Hakkında

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Teyfik Karaboğa uzun süre bitcoin madenciliği yapmıştır ve sonrasında blockchain ağını kurmuştur. Tevfik karaboğa ilk küresel kayıp eşya ve bulunan blockchain ağının kurucu ortağı ve Ceo’su olmuştur. Memleketi Konya olan Karaboğa İsviçre’de yaşamaktadır. 2015 ten bu yana blockchain ile çalışmaktadır.

İlk küresel kayıp ve bulunan blockchain ağının olan Tr3zor Token Dünyanın en güvenilir borsaları arasında bulunan borsa listelerinde yer almaktadır. Dünyanın En büyük ve güvenilir borsalarından olan Probit Global ve Bittrue borsalarında listelenmiştir. Teknoloji meraklısı bir girişimci olan Teyfik Karaboğa İnstagram hesabından takip edebilirsiniz.

Teyfik Karaboğa Neler Yapmıştır?

Bitcoin madenciliği yapan Konya asıllı Teyfik Karaboğa uzun süre bu görevinde başarılar elde ettikten sonra 2015 itibariyle de blockchain ile çalışan ve bir kaç kripto projesini başarı ile gerçekleştiren teknolojik alanlarda meraklılığı bol bir girişimci olmuştur. Şimdilerde kayıp bulunan blockchain ağının ceo’şu ve kurucu ortağı olmuştur.

TR3ZOR tarayıcılar ve mobil uygulamalar aracılığıyla erişilebilen, kaybolan ya da çalınan eşyaların küresel bir şekilde bilgilerini sunar. Avantajlar arasında sınırsız ve düşük maliyetli dijital işlemler ile blok zinciri teknolojisinin değişmezler nedeniyle güvenlik en üst seviyelerde yer almaktadır.

TR3ZOR uygulamasını Android işletim sistemi ve appstore mağazalarından indirebilir ve kolaylıkla kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Buda demek oluyor ki bu güvenilir siteye kolaylıkla erişim sağlanabilir.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

İlgili Yazılar