Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5.  Teşkilat Son Bölüm İzle

 Teşkilat Son Bölüm İzle

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 3 dk okuma süresi

 

 

 

 

Milli İstihbarat Teşkilatı’na bağlı özel bir ekibin kişisel ve profesyonel hayatlarını konu alan aksiyon, zekâ ve dram türlerinde geçen bir Türk dizisidir. Deniz Baysal Yurtcu, Çağlar Ertuğrul,Gürkan Uygun ve Mesut Akusta dizinin ana karakterlerini oynuyor.

 

Serdar Kılıçaslan, uçağın saldırıya uğramasını ve havaalanına inişini önledikten sonra laboratuvarda kaçırılarak hafızasını kaybetti. Ekip daha sonra Serdar’ı bulmak ve Türkiye’ye getirmek için Polonya’ya gitti. Ayrıca Mete Başkan’ın başka bir göreve atanması nedeniyle takım başkanlığından ayrılmak zorunda kaldı ve yerine Halit Başkan (Turgut Tunçalp) geçti. Zayed Fadi’ nin ölümünün ardından 30 yıldır Mete ve Halit Başkan ile Tövbekar’ ın intikamının peşinde olan Yıldırım Yaman (Gürkan Uygun) şirketin Ortadoğu ve Akdeniz başkanlığına getirildi.

 

Pişman ise geçmişte birçok masum insanı öldüren gerçek adı Sadık olan eski bir devlet ajanıdır. Daha sonra tövbe etti ve yaptıklarından pişmanlık duyarak MIT’den ayrıldı.

 

7 Mart 2021’de TRT 1’de ekrana gelen psikolojik gerilim ve drama dizisi olan Teşkilat seyirciler tarafından büyük beğeni toplayan dizi, Magazin Gazetecileri Derneği’nin 2021 senesinde yürüttüğü 25. Altın Objektif Ödülleri’nde, Yılın Aksiyon Drama Dizisi ödülünü kazandı. Ayrıca aynı sene içerisinde Pantene’nin sponsorluğunda yürütülen 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde de pek çok kategoride aday gösterildi.

 

2.sezon çekimlerine hiç hız kesmeden devam etmekte olan Teşkilat’ ın, son bölümünü trt.com.tr den izleye bilirsiniz.

 

 Oyuncular ve Karakterleri

 

 

 

Mesut Akusta -Mete Yücesoy (Başkan)

 

Çağlar Ertuğrul -Serdar Kılıçaslan

 

Deniz Baysal Yurtcu -Zehra Balaban

 

Ezgi Eyüboğlu -Ceren

 

Nihat Altınkaya -Hulki Gürbüzoğlu

 

Ezgi Şenler -Pınar Gümüş

 

Tuncer Salman -Hakkı Dayı

 

Hakan Boyav -Sadık Özmertli (Tövbekar)

 

Serdar Yeğin -Uzay Çelenkli

 

Turgut Tunçalp -Halit Gün (Başkan)

 

Ahmet Uğur Say -Gürcan Yücesoy

 

Gürkan Uygun -Yıldırım Yaman/ Koral

 

Yavuz Bingöl -Adem

 

 

 

İlgili Yazılar