Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Taylor Swift’in Yeni Albümü Spotify’da Rekor Kırdı

Taylor Swift’in Yeni Albümü Spotify’da Rekor Kırdı

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Taylor Swift, The Tortured Poets Department adlı son albümüyle büyük bir başarıya imza attı.

Spotify Rekoru Kırdı

Spotify, Swift’in yeni albümünün platformda bir günde en çok dinlenen albüm rekorunu kırdığını duyurdu. Bu rekor, iki yıl önce Midnights albümüyle 1,6 milyon kopya satan Swift’in yeni albümüyle geldi.

Albüm İçeriği ve Başarıları

The Tortured Poets Department, Anti-Hero ve Bejeweled gibi single’ları içeriyor. Midnights, Grammy’de yılın albümü ödülünü kazanarak Swift’i dört kez bu ödülü kazanan ilk kişi yapmıştı.

Hayranları Heyecanlandırdı

Swift’in merakla beklenen son albümü, cuma günü dünya çapında yayınlandı ve Swiftie’leri adeta çılgına çevirdi. Albüm, ünlü şarkıcının duygusal yönünü ve öfkesini eski partnerlerine yansıttığı 31 parçadan oluşuyor.

Albümdeki İlham Kaynakları

Bazı şarkılarında eski sevgilisi Joe Alwyn‘e atıfta bulunan Swift, albümdeki parçalarla duygusal bir yolculuğa çıktı. Özellikle So Long, London ve But Daddy I Love Him şarkıları, Swift’in yaşadığı ilişkilerden ilham alındığı düşünülüyor.

Albüm hakkında konuşurken Swift, “O bölüm kapandı. İntikam alınacak hiçbir şey yok, yaralar iyileştiğinde bir hesap da kalmıyor. En üzücü hikâyemizi anlattıktan sonra ondan kurtulabiliriz” dedi.

İlgili Yazılar