Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Suat Yiğit Balık Meraklıları İçin Mauritus Balık Turlarını Başlattı 

Suat Yiğit Balık Meraklıları İçin Mauritus Balık Turlarını Başlattı 

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Suat Yiğit uzun yıllardan beri profesyonel bir şekilde balıkçılık yapıyor. Başlarda amatör olarak başlasa da şu an oldukça iyi bir konuma sahiptir. Kullandığı ekipmanlar ve dünya görüşüyle birlikte kaliteli işlere imzasını atmaya devam ediyor. Özellikle de ömrünüzde dahi göremeyecek olduğunuz trofeleri yakala bırak yapacak kadar son derece yüce gönüllü bir insandır. Sürekli kaliteli içerik planlaması gerçekleştiriyor.

Kendisi YouTube kanalı üzerinden hizmetlerini sürdürmektedir. Sizlere bu alandaki bütün detayları vermektedir. Hatta kendisi yeni projesiyle birlikte turlar düzenlemeye başladı. Mauritus bir ada ülkesidir ve burada Hint Okyanusuyla birlikte harika turlar düzenlemeye başladı. Suat Yiğit ile birlikte balık avlamaya ne dersiniz?

Harika turlarına sizler de kayıt olmaya başlayabilirsiniz. Oldukça kaliteli malzemelerle birlikte sizlere açık deniz sporunu en güzel haliyle buluşturur. Daha önce deneyimlediğiniz turlara da benzemez son derece özel bir şekilde planlanan ve her anı dolu dolu geçen bir tur olacaktır.

Suat Yiğit farkıyla ve kendisinin de uzun yıllardır bu sektör içerisinde edindiği engin bilgilerle birlikte kaliteli işlere birlikte imza atmaya başlayın. Kendisi birçok açık deniz turnuvalarına katılmış olup bu alanda oldukça iyi dereceler elde etmiştir. Özellikle de geçtiğimiz son yılda 74,5 kilogram ağırlığındaki yakalamış olduğu kılıç balığı ile herkesi şaşırtmayı başarmıştır. Bu kadar harika yeteneklere sahip olan biriyle balık avı eminiz ki çok eğlenceli olacaktır!

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

 

İlgili Yazılar