Kalın Haber

Star Wars Jedi Fallen Order 2 için yapımcı aranıyor
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Teknoloji
  4. »
  5. Star Wars Jedi Fallen Order 2 için yapımcı aranıyor

Star Wars Jedi Fallen Order 2 için yapımcı aranıyor

- - 2 dk okuma süresi

Electronic Arts ve Respawn Entertainment işbirliğiyle geliştirilen Jedi Fallen Order oyunu son derece başarılı bir performans sergilemişti. Gerek hikayesi, gerekse de oynanışıyla oyun severlerin beğenisini kazanan yapım, EA ve Respawn Entertainment’in de yüzünü güldürmüştü.

EA Games yetkilileri bu oyunun yeni bir serinin ilk yapımı olduğunu söyleyerek, devam oyununun sinyallerini de vermişlerdi.

Respawn Entertainment geçtiğimiz gün yayınladığı bir iş duyurusunda yeni Star Wars oyunu için deneyimli bir yapımcı aradıklarını duyurdu.

Duyuruda açık açık Jedi Fallen Order 2 ifadesi geçmedi. Çünkü henüz bu oyun resmi olarak duyurulmuş değil. Muhtemelen 2021 bitmeden Fallen Order’ın devam oyunu duyurulacaktır. Yapımın çıkışı ise 2022 yılında gerçekleşebilir.

Hatırlanacağı üzere ilk oyunda isyandan kaçan bir padawanın Jedi olmasına tanıklık etmiştik. Final sahnesinde ise filmden tanıdığımız ikonik karakterleri görme imkanına sahip olmuştuk.

Sonuçta Star Wars evreni oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Dolayısıyla bu evrende anlatılacak pek çok hikaye var. Bu durum göz önüne alındığında geliştiricilerin hikaye bulmak için çok da zorlanmayacaklarını söyleyebiliriz.

Tabi ki hikayenin yanında sağlam bir oynanış da olmazsa olmaz. Fallen Order oynanış bakımından son derece tatminkardı.

İlgili Yazılar