Kalın Haber

Son dakika... AK Parti Sözcüsü Çelik'ten açıklamalar
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Son dakika… AK Parti Sözcüsü Çelik’ten açıklamalar

Son dakika… AK Parti Sözcüsü Çelik’ten açıklamalar

- - 2 dk okuma süresi

AK Parti Sözcüsü Çelik’in açıklaması şu şekilde;

İnkar politikalarına karşı olduğumuz gibi bunun öbür yüzünü oluşturan terör politikalarına ve terörün kendisine karşı mücadele son derece güçlü bir mücadeledir. Marmara’daki müsilajdan diğer çevre konularını tartışıyoruz. İklim değişikliğiyle mücadelede Türkiye modeli vizyon belgesi hazırlığı var partimizin. Doğanın kazanımlarının arttırılmasına, çevrenin kuvvetlendirilmesine dönük olarak çeşitli stratejileri bizlerle paylaşıldı.

Bu konuda şehirlerdeki çevre siyasetiyle ilgili attığımız konularda vatandaşlarımız daha da bilgilendirilecek. Enerji, endüstri başlıkları, ormancılık konusunda neler yaptığımız, her alana değinen Emine Erdoğan’ın liderliğinde sıfır atık konusu. Tüm bunlar kapsamlı bir şekilde MYK’mız tarafından ele alındı.

Bütün bunları birleştiren daha yaşanabilir çevre siyasetinin hayata geçirilmesi konusunda, medeni şehrin alt başlıkların daha güçlü bir şekilde siyasetimizin parçası olarak hayata geçirilmesi, bilincin arttırılmasıdır. Çeşitli illerde gençlerle birlikte şehir buluşmaların sayısını arttıracağız. Marmara’daki musilajın temizlenmesiyle ilgili olarak son derece iyi haberler alıyoruz. Son 5 gündür Marmara denizinde müsilaj görülmedi. Teyakkuz halimiz devam ediyor. Kötü görüntüyü aşacak şekilde dipteki temizliğin ortaya çıkması çalışmalar güçlü şekilde devam edecek.

Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde milletimizin direnişine 15 Temmuz’da şahit olduk. Kendi milletine silah çekenden daha alçak yoktur. Bu mücadeleyi sürdürmeye devam ediyoruz. Yarın sayın Cumhurbaşkanımız TBMM’deki 15 Temmuz töreninde konuşacak, şehit yakınlarıyla bir araya gelecek. 

İlgili Yazılar