Son dakika… AK Parti Sözcüsü Çelik’ten açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Çelik’in açıklaması şu şekilde; İnkar politikalarına karşı olduğumuz gibi bunun öbür yüzünü oluşturan terör politikalarına ve terörün kendisine karşı mücadele son derece güçlü bir mücadeledir. Marmara’daki müsilajdan diğer çevre konularını tartışıyoruz. İklim değişikliğiyle mücadelede Türkiye modeli vizyon belgesi hazırlığı var partimizin. Doğanın kazanımlarının arttırılmasına, çevrenin kuvvetlendirilmesine dönük olarak çeşitli stratejileri bizlerle paylaşıldı….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Son dakika… AK Parti Sözcüsü Çelik’ten açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Çelik’in açıklaması şu şekilde;

İnkar politikalarına karşı olduğumuz gibi bunun öbür yüzünü oluşturan terör politikalarına ve terörün kendisine karşı mücadele son derece güçlü bir mücadeledir. Marmara’daki müsilajdan diğer çevre konularını tartışıyoruz. İklim değişikliğiyle mücadelede Türkiye modeli vizyon belgesi hazırlığı var partimizin. Doğanın kazanımlarının arttırılmasına, çevrenin kuvvetlendirilmesine dönük olarak çeşitli stratejileri bizlerle paylaşıldı.

Bu konuda şehirlerdeki çevre siyasetiyle ilgili attığımız konularda vatandaşlarımız daha da bilgilendirilecek. Enerji, endüstri başlıkları, ormancılık konusunda neler yaptığımız, her alana değinen Emine Erdoğan’ın liderliğinde sıfır atık konusu. Tüm bunlar kapsamlı bir şekilde MYK’mız tarafından ele alındı.

Bütün bunları birleştiren daha yaşanabilir çevre siyasetinin hayata geçirilmesi konusunda, medeni şehrin alt başlıkların daha güçlü bir şekilde siyasetimizin parçası olarak hayata geçirilmesi, bilincin arttırılmasıdır. Çeşitli illerde gençlerle birlikte şehir buluşmaların sayısını arttıracağız. Marmara’daki musilajın temizlenmesiyle ilgili olarak son derece iyi haberler alıyoruz. Son 5 gündür Marmara denizinde müsilaj görülmedi. Teyakkuz halimiz devam ediyor. Kötü görüntüyü aşacak şekilde dipteki temizliğin ortaya çıkması çalışmalar güçlü şekilde devam edecek.

Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde milletimizin direnişine 15 Temmuz’da şahit olduk. Kendi milletine silah çekenden daha alçak yoktur. Bu mücadeleyi sürdürmeye devam ediyoruz. Yarın sayın Cumhurbaşkanımız TBMM’deki 15 Temmuz töreninde konuşacak, şehit yakınlarıyla bir araya gelecek. 

Benzer Haberler
Genç yetenek Naim Saruhan Dönmez, 1461 Trabzon FK forması giyecek
Genç yetenek Naim Saruhan Dönmez, 1461 Trabzon FK forması giyecek
Gece Hayatının Tanınan İsmi Kadir Ayhan’dan Lüks Rezidans Atağı: Moonstone Rezidans Geliyor
Gece Hayatının Tanınan İsmi Kadir Ayhan’dan Lüks Rezidans Atağı: Moonstone Rezidans Geliyor
Japon Uzman Moriwaki Uyardı: “Büyük İstanbul Depremi Yaklaşıyor”
Japon Uzman Moriwaki Uyardı: “Büyük İstanbul Depremi Yaklaşıyor”
MOVA, yeni elektrikli robot süpürgesi P50 Pro Ultra’yı tanıttı
MOVA, yeni elektrikli robot süpürgesi P50 Pro Ultra’yı tanıttı
“Katarakt ameliyatında mevsim etkisi yok: Yaz aylarında ameliyat olunabilir”
“Katarakt ameliyatında mevsim etkisi yok: Yaz aylarında ameliyat olunabilir”
2024’te Fortune 500 şirketlerinin satış geliri yüzde 35,6 yükseldi
2024’te Fortune 500 şirketlerinin satış geliri yüzde 35,6 yükseldi
Haberin Doğru Adresi
Kalın Haber

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları KALIN HABER 'de saklıdır.