Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Sanatın İyileştirici Gücü Hastanede!

Sanatın İyileştirici Gücü Hastanede!

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Meme kanserinin tedavisinde hastanın moral ve motivasyonu, tıbbi tedaviler kadar önem taşıyor. Bu tedavi süresince sanatın iyileştirici gücünden faydalanarak; resim, heykel, seramik ve fotoğraf gibi görsel sanatlar ile ilgilenmek, hastanın hem bedenine hem de ruhuna iyi geliyor.

Memorial Sağlık Grubu, meme kanserinde sanatın iyileştirici gücüne dikkat çekmek ve meme kanseri hastaları ile birlikte resim yapmak için 11 Ekim Pazartesi günü saat 12.00-14.00 arasında Memorial Sanat Atölyesi’nde bir etkinlik düzenliyor.

Memorial Bahçelievler Hastanesi Meme Sağlığı Merkezi’nden Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Fatih Aydoğan önderliğinde düzenlenen Memorial Sanat Atölyesi’ne, genç yaşlarda meme kanserine yakalanan, resim sanatına ilgisi meme kanseri sürecinde ortaya çıkan ve bu zorlu dönemde resimden destek alan, meme kanseri tedavisi sürecini başarıyla atlatan hastalar katılacak. 

“Pembe Umut” Sergisi Meme Kanseri Farkındalığı için Memorial Sanat Galerisi’nde…

Memorial Sağlık Grubu, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayında önemli bir etkinliğe daha imza atıyor. Meme kanseri tedavisinde hastaların motivasyonunu artırmak ve sanatın iyileştirici gücüne dikkat çekmek için hayata geçirdiği sanat atölyesinin yanı sıra değerli sanatçıların eserlerinden oluşan “Pembe Umut” isimli karma sergiye kapılarını açıyor.

İlgili Yazılar