Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Quentin Tarantino 10. Filminden Vazgeçti

Quentin Tarantino 10. Filminden Vazgeçti

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Quentin Tarantino, Son Filmini Çekmekten Vazgeçti

Hollywood’un efsane yönetmeni Quentin Tarantino, Ucuz Roman, Soysuzlar Çetesi, Zincirsiz gibi dikkat çeken filmlerin ardından yönetmenlik kariyerine nokta koyacağını duyurduğu 10. film projesinden vazgeçti.

Tarantino’nun Yeni Projesi Brad Pitt’le İptal

61 yaşındaki yönetmen, Brad Pitt’le birlikte üçüncü bir film projesi üzerinde çalışıyordu ancak bu projeden vazgeçtiğini açıkladı. Senaryoyu yeniden yazdığı ve film hikayesinin tamamen değiştiği belirtiliyor.

Film, Gerçek Hayattan Esinlenmişti

Aslında 1977 Los Angeles’ında geçecek olan film, gerçek bir film eleştirmeninin hikayesini anlatacaktı. Tarantino, Cannes’da filmin gerçek bir karakterden esinlendiğini ve daha önceki filmlerindeki karakterlerden bazılarının bu projede yer alacağını 1xbet giriş belirtmişti.

10. Film Projesinin İptal Edilmesi Sürpriz Olmadı

Tarantino, daha önce The Hateful Eight film projesini de benzer bir şekilde iptal etmişti. Senaryonun sızdırılması sonucu projeden vazgeçen yönetmen, The Hateful Eight’in canlı olarak okunması ve övgü dolu eleştiriler alması üzerine projeyi yeniden hayata geçirmişti.

Quentin Tarantino, yıllardır 10. filminden sonra emekli olmayı planlıyordu ancak son film projesinden vazgeçmesi sinema dünyasında büyük bir sürpriz oldu.

İlgili Yazılar