Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. ozkandanismanlik.com

ozkandanismanlik.com

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

 

Özkan Danışmanlık hizmetlerini, www.ozkandanismanlik.com resmi web sitesinden yerine getirir. Birçok firma, kurum ve kuruluş işlemlerinin yürütülmesi sırasında ulusal ve uluslararası sertifikalar ve belgelere ihtiyaç duyar. Özkan Danışmanlık bu hizmetlerin yürütülmesinde etkin rol alarak, kısa sürede projelerin çözüm odaklı sonuçlanmasını sağlar.

Özkan Danışmanlık Hizmetleri Nelerdir?

Özkan danışmanlık hizmetleri arasında uluslararası ve ulusal ISO belgeleri, TSE belgeleri, eğitim sertifikalarına yönelik projeler yer alır. Özkan Danışmanlık resmi web sitesi aracılığı ile hizmetlerini online olarak yerine getirir.

Özkan Danışmanlık hizmetleri arasında, kurum ve kuruluşların, firmaların ilgili birimlerine eğitim vermekte yer alır. Rekabet ortamında etkin belgelendirme işlemlerinin yerine getirilmesinde öncülük yapan Özkan Danışmanlık FDA belgesi fiyatlandırma maliyeti alınması, GMP belgesi fiyat maliyeti alınması, penetrasyon testi fiyat maliyeti gibi birçok alanda danışmanlık hizmetleri bulunur.

Özkan Danışmanlık İletişim Kanalları Nelerdir?

Özkan Danışmanlık 7/24 müşterilerine hizmet verir. 90 312 328 16 32, 0312 328 16 32 numaralı telefonlardan, 0532 131 55 58, 530 650 66 24, 0532 895 77 87 numaralı GSM hatlarından, [email protected] e-posta adresinden, www.ozkandanismanlik.com resim web sitesinden iletişim kurulur. İletişim kanallarını kullanan müşteriler, Özkan Danışmanlık hizmetlerinden faydalanmanın avantajını yakalar.

Özkan Danışmanlık Referansları

Özkan Danışmanlık sertifikalandırma eğitimleri, belgelendirme işlemleri ve danışma hizmetlerinde birçok firma, kurum ve kuruluş projelerini başarılı bir şekilde sonuçlandırmıştır. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası, Hacettepe Üniversitesi, Niksar Belediyesi referansları arasında yer alan kurum ve kuruluşlardır. Özkan Danışmanlık ayrıca birçok ünlü markanın projesinde yer almıştır.

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar