Kalın Haber

Oğlunu beklerken öldürüldü
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Oğlunu beklerken öldürüldü

Oğlunu beklerken öldürüldü

- - 2 dk okuma süresi

Motosikletle geldiler gözaltında olan oğlunu bekleyen kadına kurşun yağdırdılar izlerini kaybettirmek için çok uğraştılar ancak başaramadılar zanlılar, özel harekat destekli operasyonla gözaltına alındılar. Silahlı saldırının adresi Kâğıthane’ye bağlı Çağlayan Mahallesi’ydi· İddiaya göre, 22 Haziran günü Yusuf Ç. İle Sinan A. Arasında yaşanan trafik kazasından dolayı kavga çıktı. İki kişi de gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Bir süre sonra tarafların yakınları da emniyete geldi.

Kavga eden iki kişinin işlemleri sürerken iki motosiklete binen 4 kişi de polis merkezinin yakınlarındaki parka doğru hareketlendi hedeflerinde ise arkadaşlarıyla karakolluk olan gencin akrabaları vardı. 4 saldırgan motosikletle geçerken silahlarını çıkardılar peş peşe ateş ettiler.

Açılan ateş sonucu oğlunun polis merkezinden çıkmasını bekleyen 57 yaşındaki Suriye uyruklu Mukadder Ziyrek hayatını kaybetti, yanında bulunan bir yakını da yaralandı. Saldırganlar kaçarken polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı karakolda olan Sinan A. “saldırı talimatını” verdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Operasyon kapsamında 8 şüpheli gözaltına alındıemniyette sorguya alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

 

 

İlgili Yazılar