Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. NARS CİLDİN IŞIĞINI YANSITAN YENİ SERİSİ LIGHT REFLECTING FOUNDATION’I TANITTI

NARS CİLDİN IŞIĞINI YANSITAN YENİ SERİSİ LIGHT REFLECTING FOUNDATION’I TANITTI

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 1 dk okuma süresi

Geleneksel güzellik algısını kıran NARS, yeni serisi Light Reflecting Foundation’ı, Selin Öztarhan ev sahipliğinde Vor Studio’da gerçekleşen özel bir davetle tanıttı. Yeni seri ışığın yoğunluğuna göre cilt tonunu ayarlayan makyaj ve cilt bakımının yenilikçi birleşimini sunuyor.

NARS Light Reflecting Foundation serisinin tanıtım etkinliğine aralarında Gül Gölge, Alara Koçibey, Tuvana Büyükçınar Demir, Sebile Ölmez, Rachel Araz Kiresepi, Yasemin Öğün, Seda Önder, Münhan Çınar’ın da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

 

NARS Light Reflecting Foundation cilt kusurlarını anında ortadan kaldırmaya, cilt görünümünü pürüzsüzleştirmeye, leke ve kızarıklığı gizlemeye yardımcı oluyor. Gelişmiş cilt bakım bileşenleriyle güçlendirilmiş formülü sayesinde, nemi hapsederek cilt bariyerini anında güçlendiriyor. Doğal bitişiyle orta, tam kapatıcılık sağlıyor. Ciltte yokmuş hissi veren ve tüm gün boyunca kullanıma uygun yapısı sayesinde cilde nefes aldırıyor. Light Reflecting Foundation 36 renk seçeneği ile NARS mağazaları, Sephora, Beymen ve www.makyajtrendi.com da satışa sunuluyor.

 

 

İlgili Yazılar