Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. MNG Kargo’ya çifte ödül

MNG Kargo’ya çifte ödül

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Türkiye’de dönüşen kargo sektöründe değişimi en hızlı kucaklayan ve bu süreçte sektörün ilklerini hayata geçiren MNG Kargo, İstanbul Marketing Awards ve 4. CX AWARDS TURKEY Müşteri Deneyimi Ödülleri organizasyonunda ödüle değer bulundu.

 

MNG Kargo, ‘KOBİ Vitamin-KOBİ’lere Vitamin Olan Yeni Nesil Sosyal Etki Platformu’ projesiyle İstanbul Marketing Awards’ta ‘Müşteri Sadakat Çalışmaları’ kategorisinde ‘Altın’ ödülün sahibi oldu. MNG Kargo’ya ödülü, Zorlu PSM Sky Lounge’da gerçekleştirilen ödül töreninde takdim edildi.

 

KOBİ Vitamin, tüm küçük ve orta ölçekli şirketlere açık bir platform. Akaryakıttan telekomünikasyona, bankacılıktan sigortaya pek çok alanda firmanın yer aldığı projede KOBİ’lere, maliyet kalemlerinde tasarruf imkanı sağlanıyor. KOBİ’ler, tek başlarına erişemeyecekleri avantajlı hizmet ve fiyatlara KOBİ Vitamin sayesinde ulaşabiliyor.

 

Sektörde bir ilk olan WhatsApp İletişim Hattı ile ödül aldı

 

MNG Kargo’ya ikinci ödül, 4. CX AWARDS TURKEY Müşteri Deneyimi Ödülleri organizasyonundan geldi. Şirket, hayata geçirdiği ‘Kurumsal Whatsapp Hattı’ ile ‘Sektörün İlkleri Özel Ödülü’nü almaya hak kazandı. Bu ödül de Conrad İstanbul’da yapılan ödül töreninde MNG Kargo’ya takdim edildi.

 

Türkiye kargo sektöründe bir ilk olan MNG Kargo WhatsApp İletişim Hattı ile müşteriler kargolarının durumunu sorgulayabiliyor, kurye çağırabiliyor ve fiyat bilgisi alabiliyor. WhatsApp İletişim Hattı’ndan MNG Kargo müşterilerine tüm kargo ihtiyaçları için

İlgili Yazılar