Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Melis Fırat’ın yeni düeti ‘Soygun’ 3 günde 1 milyon izlenmeyi geçti

Melis Fırat’ın yeni düeti ‘Soygun’ 3 günde 1 milyon izlenmeyi geçti

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Bir yandan sahne çalışmalarına devam eden şarkıcı Melis Fırat, bir yandan da yeni şarkılara devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gölge ile yaptığı ‘Soygun’ düeti sosyal medya platformlarında milyon izlenmeyi geçti.
Sözleri Hasan Aktürk’e, bestesi Gölge’ye ait Soygun’un klip yönetmenliğini de Serkan Mısırlıoğlu üstlendi. Kısa sürede gelen izlenme başarısı ile ilgili olarak da Fırat, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı: ” 3 günde 1 milyon izlenme mutluluğu tarif edilemez ben bu başarı hikayesine hayranım iyiki varsınız” emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.
Melis Fırat, “Sahne performanslarım yoğun şekilde devam ediyor. Kalıcı bir dinleyici kitlemin olması benim için çok önemli. Bunun için de önceliğim icracı kimliğimin yanında besteci kimliğimle de göz önünde olmak. Üretmeye devam ederek her proje sonrasında bir üst versiyonuma sahip olup yoluma devam etmek istiyorum. Bunun için tabi ki çok ciddi bir disiplinin gerekli olduğunun farkındayım. Son çıkan düet şarkımızda ve daha önceki şarkılarımda disiplin başarısı ve emektir. Bundan sonra ki çalışmalarım da tüm hızıyla devam edecek” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar