Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mauritus Balık Turlarını Başlatan İlk İsim; Suat Yiğit

Mauritus Balık Turlarını Başlatan İlk İsim; Suat Yiğit

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Suat Yiğit uzun yıllardan beri balık tutkusuyla birlikte şuan olduğu konuma gelmiştir. Özellikle de 5 yaşında kapmış olduğu bu keyifli hobiyi hayatının merkezi haline getirmeyi başarmıştır. Tüm hayatı boyunca 20 yıl boyunca aktif bir çalışma içerisinde olmuştur. Çünkü kendisine sunulan hayat herkes kadar şanslı değildir. Liseden sonra okuluna devam etmemiştir. Ancak asla denize ve balıklara olan tutkusunu da bırakmamıştır. Daima en iyi şekilde ilerlemelerine devam etmiştir.

Özellikle de son yıllarda düzenlediği turlarıyla birlikte dikkatleri de üzerine çekiyor. Profesyonel ekipmanlarıyla sizlere harika deneyimleri beraberinde getiriyor. Mauritus turları da tam anlamıyla başlamıştır. Afrika’da Mauritus bir ada ülkesidir. Hint Okyanusuyla iç içedir. Kısacası sizlere Hint Okyanusun derin mavilerinde en harika deneyimleri tattıracaktır.

Eğer balık ve mavi sulara karşı bir ilginiz varsa Suat Yiğit bu alanda en iyi isimlerden biridir. Kendisi yıllardır çeşitli turnuvalara ve festivallere katılarak adını hem Türkiye’de hem de Avrupa’da duyurmayı başarmıştır. Özellikle de geçtiğimiz yıllarda düzenlenen turnuvada 74.5 kilogram ağırlığında olan kılıç balığını yakalamasıyla birlikte herkesi mest etmiştir.

Suat Yiğit çalışmaları kapsamında sadece bunlarla da sınırlı değildir. Aynı zamanda YouTube üzerinde kendi adına kurmuş olduğu bir kanal vardır. Burada oldukça farklı içerikler üreterek belgesel tadında ve bilgi verici inanılmaz içerikler sunuyor. Hatta hiçbir içeriği bir diğerini taklit etmiyor. Bu da dikkat çeken bir diğer noktadır. İzleyicileri tarafından da kendi düzenlediği turlara katılım talebi oranı çok yüksektir.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

 

İlgili Yazılar