Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Külçe altın videolarıyla gündem olan Nevra Bilem’in eşi Murat Bilem’in ödediği vergi şaşırttı

Külçe altın videolarıyla gündem olan Nevra Bilem’in eşi Murat Bilem’in ödediği vergi şaşırttı

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

[Gelin Evi] yarışmasıyla tanınan sosyal medya fenomeni Nevra Bilem ve eşi Murat Bilem, lüks yaşantılarıyla dikkat çekiyor. Son zamanlarda takipçilerinin parasını istemesiyle gündeme gelen Nevra Bilem hakkında gazeteci Murat Ağırel tarafından yapılan açıklamalar, altın kemerleri, bilezikleri ve kolyeleriyle tanınan Bilem’in eşi Murat Bilem’in ödediği vergiyi ortaya çıkardı.

Murat Bilem’in araç kiralama ve tur şirketi için son 3 yılda sadece 20 bin 257 TL vergi ödediği ortaya çıktı. Bu süre zarfında Nevra Bilem’e külçe altınlar hediye eden Murat Bilem’in vergi ödemeleri dikkat çekici bir şekilde düşük kaldı.

Gazeteci Murat Ağırel, Nevra Bilem hakkında yaptığı açıklamalarda, Nevra Hanım’ın beyanname verme durumuyla ilgili net bir bilgiye sahip olmadığını ancak araştırmalarını sürdürdüğünü belirtti. Murat Ağırel, Murat Bilem’in iş yerini incelediğini ve ilginç detaylara ulaştığını açıkladı.

2019 yılında 2019 TL matrah beyanında bulunan Murat Bilem, sadece 444 TL vergi ödemiş. 2020 yılında ise 30.892 TL matrah beyanında bulunan Bilem, 7.723 TL vergi ödemiş. Son olarak 2022 yılında 52.569 TL matrah beyanında bulunan Bilem, 12.090 TL vergi ödemiş. Yani toplamda 3 yılda sadece 20.257 TL vergi ödenmiş.

Bu vergi ödeme miktarı, Nevra Bilem’in sosyal medyada paylaştığı altın videolarının tekrar gündeme gelmesine neden oldu. Murat Ağırel’in açıklamalarıyla birlikte Bilem ailesi, vergi ödemeleriyle ilgili eleştirilere maruz kalmış durumda.

İlgili Yazılar