Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kozmetik Sektöründe Başarılı İş Adamı Barış Çelik

Kozmetik Sektöründe Başarılı İş Adamı Barış Çelik

Kalın Haber Kalın Haber - - 4 dk okuma süresi

Gelişime ve ilerlemeye odaklı olan çalışmalarıyla öne çıkan Barış Çelik, dönemin örnek alınan iş insanlarından biri. Kozmetik alanında elde ettiği başarılar, fabrikatör olarak ilerlettiği hizmetler ve çok daha fazlasıyla hakkında söz ettirmeye devam ediyor.

Fabrikatör Barış Çelik, piyasadaki değerleri ve faaliyetleriyle ilgiyi üzerine çekiyor. Özellikle son dönemlerde sunduğu hizmetler, kozmetik alanındaki memnuniyet yüzdesi bu durumun çok daha fazla öne çıkmasına neden oluyor. Birçok kişi iş insanı Barış Çelik kimdir, başarının arkasında yatan sır nedir diye araştırmalara koyuyor. Kendisi de son dönemde piyasada ön planda tutulanlardan biri olmasını farklı bir şekilde yorumluyor. “Çalışmalarımıza başladığımız dönemden bu yana, kozmetik sektörünün tüm ihtiyaçlarına odaklı hareket ediyoruz. Sahip olduğumuz bilgi birikimi ve tecrübeden kaynaklanan gücümüz günden güne büyümeye devam ediyor. Çünkü sadece kendi çıkarlarımız doğrultusunda değil hedef kitlemizin beklentileri üzerine de stratejiler üretmeye odaklıyız. Çalışmalarımızın esas temeli, gelişimin güçlendirilmesi ve daha sistemli hale getirilmesine bağlı. Hatta teknolojinin sunduğu artıları çözüm ortaklarımızın nitelikleriyle bir arada tutarak gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Son dönemde ismimizin anılması tamamen kalitemizle bağlantılı.”

Hem yaşam tarzı hem de çalışma alanında kaliteyi üst seviyede tutması da sözlerinden belli olan Barış Çelik, gerçekten de kaliteye önem veriyor. Fabrika standartları, çalışma potansiyeli, global hizmetler ve çok daha fazlasıyla da bunu net bir şekilde yansıtıyor. Kendisine sorulduğunda kalite konusunda çok daha açıklayıcı bilgiler veriyor. “Sektörümüzde kalite olmazsa olmazlardan biri. Çünkü kozmetik alanında kalitenin belirleyici bir unsur olduğu çok açık. Bizler de kurulduğumuz zamandan beridir kaliteyi kendimize bir zorunluluk sayıyoruz. Hem üretimde hem hizmet sahasında müşterilerimizin beklentilerinin kaliteyle bir arada olduğunun da bilincindeyiz. Bu yüzden gerek yurtiçi gerekse yurtdışı hizmetlerimizde sektörün kaliteli isimlerinden biri olarak anılmanın da gururunu yaşıyoruz.” Diyor. Çalışmaları, hedefleri ve dönemin ihtiyaçlarına uygun hareket etmesinden dolayı, bir iş adımının sahip olması gereken niteliklerle kendini belli ediyor. Belli olduğu üzere kalite de ünlü iş adamı Barış Çelik için en önemli detaylardan biri.

Sistemli çalışmaya, hedef kitleye göre, potansiyel kitlesini günden güne arttırmaya odaklı olan Barış Çelik, üretim kapasitesinden anlaşıldığı üzere beklentilere göre hareket ediyor. Hedeflerine uygun sonuçlar alması, her ne kadar kendi standartlarıyla özdeşse de kendileri, çalışma prensipleri ve ilkelerine bağlı olduğunu açıkça gösteriyor. “Bizler sektörümüzün talep ettiği adımları atmaktan yanayız. Özellikle gelişime ve başarıya açık olmamızın nedeni budur. Dönemin son teknolojilerini kullanarak nitelikli üretim standartlarıyla hareket ediyoruz. Ar-Ge çalışmalarımıza gösterdiğimiz hassasiyet, ürünlerimizin herkesin gözdesi olması ve buna benzer çok fazla detay da örnek olarak gösterilebilir. Şu anki başarımızdan ötürü gururlu, yeni adımlar ve yeni hizmetler için de bir o kadar hevesliyiz.” diye eklerken de aslında işini en iyi şekilde sürdürmek istediğini aktarıyor. Kendisi kozmetik sektörünün en önemli isimlerinden biri olarak fark yaratmaya devam ediyor.

Instagram Adresi:

https://www.instagram.com/Hbariscelik/

İlgili Yazılar