Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Kızkalesi Turizmde Yükselişte

Kızkalesi Turizmde Yükselişte

Kalın Haber Kalın Haber - - 1 dk okuma süresi

Kızkalesi’nde Turizm Sezonu Başladı

‘Korykos Antik Kenti’nin parçası olan Kızkalesi, turizm merkezi olarak tatilcilerin ilgi odağı haline geldi. Bölgedeki işletmelerde konaklayan ziyaretçiler, harika bir tatil deneyimi yaşıyor.

Su Sporu ve Tekne Turları Keyfi

Hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceye ulaştığı Kızkalesi’nde, tekne turları ve su sporu organizasyonları düzenleniyor. Ziyaretçiler, yüzerek ve plajda güneşlenerek keyifli vakit geçiriyor.

Makul Fiyatlarla Huzurlu Tatil

Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Öztop, turizm sezonuna olumlu bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Öztop, mayıs ve haziran aylarının sakinlik arayanlar için ideal olduğunu vurgulayarak, bölgedeki tesislerin her bütçeye uygun olduğunu ifade etti. Fiyat açısından makul bir dönemde olduklarını belirten Öztop, deniz, kum, güneş ve huzur arayan herkesi Kızkalesi’ne davet etti.

Ziyaretçi Görüşü

Bölgede konaklayan Mehmet Uysal, Kızkalesi’ni denizi ve kumu dolayısıyla tercih ettiklerini dile getirdi. Yıldızlı otellerden pansiyonlara kadar geniş bir konaklama seçeneği sunan bölge, tatilciler tarafından tercih ediliyor.

İlgili Yazılar