Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kars’ta Kaybolan 15 Yaşındaki Kız İçin Acı Bekleyiş

Kars’ta Kaybolan 15 Yaşındaki Kız İçin Acı Bekleyiş

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

Baba Sokak Sokak Kızını Arıyor

Kars’ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki Damlasu Badan’ı arayan baba Erdem Badan, kızını bulunması için çaresizce sokak sokak dolaşıyor.

Kaçırılma Hikayesi

Yusufpaşa Mahallesi’nde yaşayan lise 3’üncü sınıf öğrencisi Damlasu Badan, babası ve babaannesiyle yaşıyordu. 4 Şubat günü tartıştığı Altan T. tarafından kaçırılan genç kızın ailesi, bir türlü kızlarına ulaşamıyor.

Acılı Baba: “Çocuğumu Bulamıyorum”

Eşiyle boşandıktan sonra kızının velayetini alan Erdem Badan, kızının kaçırılmasının ardından yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getiriyor: “Gitmediğim, çalmadığım kapı kalmadı ama yavrumu bulamıyorum. Çocuğumu kaçıran kişinin ailesi, yerlerini biliyor ama söylemiyor.”

Baba: “Kızımı Bulacağım, Son Damlama Kadar”

Acılı baba şunları söylüyor: “Elimde kızımın fotoğrafı sokak sokak geziyorum. Karşıma çıkanlara fotoğrafını gösterip polise bilgi vermelerini istiyorum. Kanımın son damlasına kadar kızımı arayacağım. Sayın büyüklerim, lütfen bana yardımcı olun. Bu çocuk da sizin çocuğunuz.”

Acılı Babaanne: “Gel Yanımıza, Dayanamıyoruz”

Kızının kaçırılmasından büyük üzüntü duyan babaanne Aysel Badan ise “Damlasu kızım gel yanımıza, biz senin yokluğuna dayanamıyoruz, gece gündüz hep ağlıyoruz, gel sana kurban olurum.” diyerek torununa sesleniyor.

İlgili Yazılar