Kalın Haber

İstanbul'u yaz yağmuru vurdu
  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İstanbul’u yaz yağmuru vurdu

İstanbul’u yaz yağmuru vurdu

- - 2 dk okuma süresi

Meteoroloji uyarı yaptı. Çok geçmeden sağanak bastırdı. İstanbullular yağmura hazırlıksız yakalandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü öğle saatlerinde İstanbul’da sağanak ve dolunun olumsuzlara yol açabileceği uyarısı yaptı, İstanbullulardan dikkatli olmaları istendi. O uyarıdan sadece birkaç dakika sonra mega kentin bazı noktaları yağmura teslim oldu.

YENİBOSNA’DA YOLLARI SU BASTI, ARAÇLAR İLERLEYEMEDİ

Bahçelievler Yenibosna’da bulunan Kuyumcukent’te rögarlar taştı, yolları su bastı. Araçlar ilerlemekte güçlük yaşadı. Trafik yoğunluğu gün içerisinde yüzde 70’lere kadar çıktı.

AVM OTOPARKINI SU BASTI

Bir alışveriş merkezinin fabrika ve atölyelerinin bulunduğu kısım ile otoparkını da su bastı. Çalışanlar dizlerine kadar gelen suyu kürek ve sopalarla tahliye etmeye çalıştı.

İŞÇİ BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTARILDI

Yağmurun etkili olduğu yerlerden biri de Avcılar oldu. İSKİ’nin Ambarlı’daki biyolojik arıtma tesisinin yanında bulunan şantiyeyi su bastı. Bir işçi 25 metre derinlikte bulunan inşaat halindeki atık su tünelinde mahsur kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Mahsur kalan işçi suyun tahliye edilmesiyle kurtarıldı.

İlgili Yazılar