Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. İngiliz Kadın, Fethiye’deki Engelli Kedilere Sağlık Odağı Oluyor

İngiliz Kadın, Fethiye’deki Engelli Kedilere Sağlık Odağı Oluyor

Kalın Haber Kalın Haber - - 2 dk okuma süresi

İngiliz Kadın Fethiye’de “Cat House” Adı Verdiği Odada Engelli Kedileri Tedavi Ediyor

İngiltere’de veteriner teknikerliğinden mezun olan ve Fethiye ilçesinde yaşayan havyansever Sherilee Francis (38), “Cat House” adını verdiği odasında engelli kediler ile yavruların bakımını üstleniyor.

Evini Engelli Kedilere Açan Francis, Onlara Yoğun Bakım Uyguluyor

Fethiye’de yaşayan Francis, sokakta sahipsiz ve kötü durumda olan kedi yavrularını evine alarak onlara bakmaya başladı. Artan hayvan sayısıyla bir odasını “Cat House” adını verdiği bakım ünitesine dönüştüren Francis, özellikle engelli, felçli ve yaralı kedilere odasında bakım sağlıyor.

Felçli Kedilere Ev Sağlayan Francis, Onları Sağlığına Kavuşturup Sahiplendiriyor

Francis, evinde özellikle engelli kedilere yoğun bakım uygulayarak onların tedavilerini tamamladıktan sonra tekrar doğal yaşam alanlarına bırakıyor. Hayvansever kadın, sokakta yaşayamayacak durumda olan kedilerin bakımını üstlenerek onlara şefkatle yaklaşıyor.

Francis, yolda hasta bir kedi gördüğünde ona ev sahipliliği yapmanın veya bir veteriner hekimine götürmenin önemine vurgu yaparken, iyileşen hayvanları sosyal medya aracılığıyla sahiplendirerek, “Lütfen satın almayın sahiplenin. Bu hayatınızı değiştirir.” çağrısında bulunuyor.

İlgili Yazılar