Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Hukuk Sektörü İçin Özel Çözümler

Hukuk Sektörü İçin Özel Çözümler

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 2 dk okuma süresi

Günümüzde hukuk bürolarının işleyişini kolaylaştıran ve verimliliği artıran çağrı merkezi yazılımları giderek önem kazanmaktadır. Taa Call Solution, SHA Yazılım tarafından geliştirilmiş özel bir çağrı merkezi yazılımı olarak, hukuk bürolarının ihtiyaçlarına özel çözümler sunmaktadır.

Taa Call Solution, hukuk bürolarının borçlularıyla ilgili tüm süreçleri detaylı bir şekilde inceleyip analiz ederek, çeşitli senaryolar oluşturabilme yeteneğine sahiptir. SHA Yazılım’ın uyap katibim ürünü sonrasında edindiği bilgi ve deneyimle geliştirilen bu yazılım, sürekli yenilenerek hukuk sektöründeki ihtiyaçlara uygun çözümler sunmaktadır.

Tam Uyum ve Entegrasyon

Hukuk bürolarına özel çağrı merkezi yazılımı Taa Call Solution, UYAP sistemiyle %100 uyumlu olarak çalışır. Bu sayede otomatik toplu sorgular yapabilir, sorgu sonuçlarını anlık olarak görüntüleyebilir ve çağrı merkezi personeli doğrudan UYAP sisteminde işlem yapabilir. Bu entegrasyon, hukuk bürolarının iş akışını hızlandırırken, verimliliği de artırmaktadır.

Detaylı İzleme ve Raporlama

Çağrı merkezi personelini anlık olarak izleme ve detaylı raporlama özellikleri, Taa Call Solution’ı rakiplerinden ayıran önemli özelliklerden biridir. Bu sayede hukuk büroları, çağrı merkezi süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetebilir ve performanslarını sürekli olarak değerlendirme imkanına sahip olurlar.

En Düşük Fiyat Garantisi

Taa Call Solution, sunduğu üstün özelliklere rağmen en düşük fiyat garantisiyle hukuk bürolarına hitap etmektedir. SHA Yazılım olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yaklaşımla, müşterilerimize en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemekteyiz.

İlgili Yazılar