DOLAR 23,3719 0.49%
EURO 25,3905 1.52%
ALTIN 1.473,311,56
BITCOIN %
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hız tutkunları Bağdat Caddesi’nde terör estiriyor

Hız tutkunları Bağdat Caddesi’nde terör estiriyor

ABONE OL
Temmuz 10, 2021 18:14
Hız tutkunları Bağdat Caddesi’nde terör estiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

68 yaşındaki Güler Baykal, Bağdat Caddesi’nin Suadiye mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isterken hızla gelen aracın çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Yaşlı kadın, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası ise yakalanan sürücü Bülent Kaya nöbetçi mahkemede ifade verdi. Sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Caddede ki hiz limiti 50 km.. Elektronik denetleme sistemi ile sürücüler denetleniyor. Hız koridoru ile kontroller yapılıyor. Ancak yine de kazalar engellenemiyor.

Vatandaşlar da yaşanan kazalardan ve süratli araç kullananlardan şikayetçi.

Bağdat Caddesi’nde kontrol noktaları kuran ekipler gün boyu trafiği denetliyor. Kurallara uymayanlara cezai işlem uygulanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.