Kalın Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hediyelik bayan gümüş kolye için öneriler

Hediyelik bayan gümüş kolye için öneriler

Basin Bülteni Basin Bülteni - - 5 dk okuma süresi

Hediyelik bayan gümüş kolye çeşitleri ile kalpleri fethetmek oldukça kolay. Üstelik seçenek açısından da oldukça zengin bir hediye türü. Kişiye özel olması da ayrıcalığını gösteriyor. Ancak hangisini alsam şeklinde kararsızlıklar çok fazla yaşandığı için birkaç öneri sunmak istiyoruz.

İsimli Bayan Gümüş Kolye

İsimli bayan gümüş kolye çeşitleri her daim popülerliğini koruyor. Aile arasında ve sevgili ilişkilerinde en çok tutulan hediye çeşitleri arasında her zaman ilk sıralarda. En çok tercih edilen özel günler;

Sevgililer günü

Sevgililer için özel hediyeler gerekir. Biraz romantiklik için çok fazla düşünmeye de gerek yok Bayanlar gümüş sever ve onlara gümüş kolye hediye ederek mutlu olmalarını sağlamak oldukça kolay. İsimli, resimli, şekilli ve daha pek çok şekilde seçeneğe sahipsiniz. Ucundaki objenin üzerine bir anlam katarak hediyenizin manevi değerini ikiye katlayabilirsiniz. Hediye yanına bir dal gül eklemeyi unutmayın. İncelik bir dal çiçek dalında gizlidir.

Anneler günü

Biricik annelerimiz mutlu olmayı çok hak ediyor. Üstelik bunun için çok fazla para harcamaya da gerek yok. Bir gümüş kolye, bir kazak onları mutlu eder. Her zaman her şeye sahip olduklarını belirtseler de anneler günü gibi özel bir günde onlara hediye almamak doğru olmaz. Onlar ne derse desin küçük de olsa bir hediye gerekir. Dileyen çiçek de tercih edebilir. Bir buket gül, bir papatya, vazoda lale gibi seçenekler de mevcut. Ancak çiçek yanına hediye isteyenler bayan gümüş kolye tercih etmeli.

Doğum günü

Kızınıza doğum günü için eşsiz bir hediye vermek istiyorsanız, ona gümüşten yapılmış bir kolye vermeyi düşünün. Bir kalp kolye, kalp sembollerini seven ve onu gururla takabilen her kız için mükemmel bir hediyedir. Sevgiyi, şefkati ve şefkatli bir kalbi temsil eder ve herhangi bir kıyafeti tamamlayacak klasik bir seçimdir. Kızınız için pek çok kalp kolye ucu mevcuttur, bu yüzden ona mükemmel şekilde uyan birini bulacağından emin olabilirsiniz.

Gümüşe kazınmış bir mesaj kızınızın kendisini özel hissetmesini sağlayacaktır. Som gümüş madalyonlar, kızınıza onu önemsediğinizi göstermenin güzel bir yoludur. Üç yere oyulmuş, kızınız içine kazınmış bir mesaja sahip olmaktan mutluluk duyacaktır. Som gümüşten yapılmış bir kolye, ikiniz için de güzel bir hediye ve değerli bir hatıra olacak. Hatta sadece onun bilebileceği özel bir mesajla kişiselleştirmeyi bile seçebilirsiniz.

Som gümüşten yapılmış bir kolye ile kıyafetine biraz ışıltı katmak her zaman akıllıca bir harekettir ve bu takı kesinlikle bir açıklama yapacaktır. İster büyük bir kazak, ister sevimli bir mini elbise giyse, içinde harika görüneceğinden emin. Dahası, kız arkadaşınıza da kendini özel hissettireceğinden emin olabilirsiniz. Modayı seviyorsa, bu hediyeyi kesinlikle takdir edecektir.

Belirttiğimiz özel günler haricinde sıradan günleri özel kılmak için sürpriz amaçlı da tercih edilmektedir. Ancak en çok tercih edilme amacı babalar ve anneler tarafından kızlarına doğum günü hediyesi olmasıdır.

Kalp Şeklinde Bayan Gümüş Kolye

Kalp şeklinde olan bayan gümüş kolye çeşitleri 90’lı yılların filmleri arasında dahi kullanılırdı. Film yıldızı koynundan kolyeyi çıkartır ve içindeki fotoğrafı gösterirdi. Şimdi aynı kolyeler farklı şıklıkta mevcut. Ancak klasiği sevenler için moda hiç önemli değil. Aksine geçmişteki şıklığı tercih ediyorlar. Neyse ki onlar da hala mevcut ve ustalarını bulduğunuzda özel yapım olarak da sipariş edebiliyorsunuz. Siz hangisini tercih ederdiniz? Cevap için bir gümüş mağazasına uğramak yeterli.  Kaynak: https://afife.com.tr/

İlgili Yazılar